Όσες μεγαλώσαμε και γαλουχηθήκαμε με τα βίντεο κλιπ των '90s, με την τηλεόραση του σπιτιού να παίζει μονίμως στο MTV, συνειδητοποιήσαμε, δεκαετίες πριν, την αξία του athleisure, βλέποντας να το υιοθετούν οι μουσικοί αστέρες της εποχής με τρόπο που αποδείκνυε ότι εκτός από άνετο μπορούσε να είναι και φοβερά στιλάτο. 

Ήταν η περίοδος που βγάλαμε τα παντελόνια φόρμας από την τσάντα του γυμναστηρίου και αρχίσαμε να τα υποδεχόμαστε ακόμα και στο βραδινό ντύσιμο, που κάναμε τα sneakers προέκταση των ποδιών μας, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σύνολο.

Το athleisure ήρθε για να μείνει και, μαζί με αυτό, κάποια εμβληματικά κομμάτια του. Ανάμεσά τους οι παντόφλες των Adidas, Adilette, που στην πραγματικότητα έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα παλιότερα και συγκεκριμένα τη δεκαετία του ‘70. Μόλις τις αποκτήσαμε αποφασίσαμε να τις κρατήσουμε για πάντα στη ζωή μας.

Δεν είναι μόνο η άνεση αλλά και το στυλ τους, ένα στυλ-χαμαιλέοντας. Μπορεί εκ πρώτης όψης να μας φαίνονται άχαρες, να μην τις επιλέγαμε εύκολα από τη βιτρίνα ενός καταστήματος, αλλά φορώντας τις αλλάζουμε αμέσως γνώμη, όχι μόνο για τη θαλπωρή που προσφέρουν στο πόδι αλλά και για τη στιλιστική ευελιξία τους. Πράγματι, με έναν παράξενο τρόπο ταιριάζουν σχεδόν με κάθε ντύσιμο. Κυκλοφορούν, άλλωστε, σε πολλές, διαφορετικές αποχρώσεις, οπότε αξίζει να αποκτήσουμε πάνω από ένα ζευγάρι.

Δείτε τις σε δύο από τις αποχρώσεις και κομμάτια με τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε τις λευκές:

Παντόφλες Adilette, Adidas, www.adidas.gr, € 27,96
Παντόφλες Adilette, Adidas, www.adidas.gr, € 34,95
Λιλά παντελόνια Palones, www.harveynichols.com, €‌155.00
Βαμβακερό τοπ με κέντημα, www2.hm.com, 17,99 €

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS