Εδώ θα μπορούσαν να μπουν πολλές ντίτζιταλ καρδούλες, αλλά επειδή δεν επικοινωνούμε στα σόσιαλ μίντια οφείλουμε να εξηγήσουμε με κείμενο για ποιο λόγο αυτό το λουκ με το ψηλόμεσο τζιν είναι τόσο hot όσο το strawberry blond στο χρώμα των μαλλιών. 

Το ψηλόμεσο τζιν δεν είναι μία καινούργια ιστορία, είχε αγαπηθεί στο παρελθόν, από τα μέσα των 80s έως και τα μέσα των 90s, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των γυναικών ως μία από τις βασικές επιλογές τους. 

Τονίζει το σώμα, το κολακεύει και φυσικά είναι το πιο θηλυκό τζιν που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Το έχουμε δει συνδυασμένο με cropped μπλουζάκια, με πουλόβερ, με μακριά φορέματα. 

Τελευταία, όμως κερδίζει έδαφος ένα outfit, το οποίο είναι τόσο σημερινό αλλά και τόσο διαχρονικό και πάντα, μα πάντα, κολακευτικό. Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να αγαπάει τα ψηλόμεσα τζιν και να μη θεωρεί ότι αυτό το λουκ είναι το υπέρτατο.

Λοιπόν κοίτα πώς πάει το πράγμα: Ψηλόμεσο τζιν + τοπ κορσές + μακρύ μπλέιζερ + μπότες. 

Αυτό το στάιλινγκ συνδυάζει όλα τα αγαπημένα κομμάτια σε μία εμφάνιση. Θυμίζει τις θρυλικές φωτό με τα top models των 90s αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι χαϊδεύει το σώμα σαν γάντι. Όποια γυναίκα εθιστεί να βλέπει τη σιλουέτα της έτσι δύσκολα μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ

Η Χέιλι Μπάλντουιν με Mugler μπλέιζερ, Cotton Citizen ψηλόμεσο τζιν ($295), Ash μπότες, Ray-Ban Wayfarer γυαλιά ηλίου ($153)

 

Η Κάια Γκέρμπερ με Saint Laurent μπλέιζερ ($1456), Re/Done ψηλόμεσο τζιν, Jimmy Choo μπότες ($1095), Bagatiba σκουλαρίκια κρίκους ($160), Saint Laurent τσάντα Vicky ($2290)

 

TAGS