Ποιος είπε ότι οι διάσημοι αδιαφορούν για τις εκπτώσεις; Κατά καιρούς έχουμε δει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ να κυκλοφορούν με εκπτωτικά προϊόντα (θυμίσου εδώ τα υπέροχα και ελληνικά καλοκαιρινά σανδάλια της Angelina Jolie) και τη Ashley Graham ήρθε πριν λίγες μέρες για να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Ποιον κανόνα; Πως το μόνο πράγμα που είναι καλύτερο από ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια είναι ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια στις εκπτώσεις. 

Το πιο διάσημο plus size μοντέλο στον κόσμο εμφανίστηκε σε μεγάλη εκδήλωση του πολυταστήματος Barney's της Νέας Υόρκης φορώντας ένα ζευγάρι σατέν, ψηλά πέδιλα υπακούοντας στην τάση της εποχής που θέλει όλες τις διάσημες κυρίες να λένε αντίο στις κλασικές τους γόβες και να έχουν εντάξει τα πέδιλα ακόμα και στις χειμερινές τους εμφανίσεις.

Με καλτσάκια ή χωρίς ένα ζευγάρι αντίστοιχο με αυτό της Ashley είναι ιδανική επιλογή τώρα που ξεκινάει η γιορτινή περίοδος και την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά οικονομικό. Το συγκεκριμένο ζευγάρι που θα δεις σα πόδια της Graham κοστίζει κάτι παραπάνω από 40 δολάρια, αλλά φυσικά υπάρχουν αμέτρητες εναλλακτικές.

Δες το εδώ

Sandyy $41.29

Kαι μερικές - εξίσου προσιτές - εναλλακτικές

Δες το εδώ

SATIN HIGH HEEL SANDALS DETAILS, ZARA, 29.95 EUR

Δες το εδώ

RUFFLED HIGH HEEL LEATHER SANDALS DETAILS, ZARA, 59.95 EUR

Δες το εδώ

SILVER WIDE HIGH HEEL SANDALS DETAILS, ΖΑRA, 49.95 EUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS