Αν μιλάμε για πραγματικά fashion icons σε αυτόν τον κόσμο τότε η Μέρι Κέιτ και η Άσλεϊ είναι σίγουρα δύο γυναίκες που αποτελούν έμπνευση για πολλές από εμάς. Ίσως και να ευθύνεται η παντοτινή επιθυμία μας να γείρουμε γλυκά πάνω στους ώμους γυναικών που θα γίνουν μούσες για όλες μας, όπως ακριβώς συνέβαινε την δεκαετία του '90, κατά την οποία υπέροχα πλάσματα είχαν έρθει για να καθορίσουν ανεπανόρθωτα τις τάσεις και την αισθητική μας.

Με τα παπούτσια να αποτελούν αδιαμφισβήτητα το πιο πολύτιμο αξεσουάρ στην ντουλάπα καθεμίας από εμάς είναι σίγουρα σημαντικό να είμαστε σε θέση να επιλέξουμε σωστά ποια είναι εκείνα στα οποία αξίζει να επενδύσουμε. Μία ματιά στις εμφανίσεις των δύο διάσημων αδελφών, οι οποίες είναι γνωστές για τη σύμπνοια, αλλά και για την διαχρονικότητα, στο στυλ τους βοηθάει αρκετά στο να πάρουμε μία καλή ιδέα γύρω από τα λεγόμενα «απαραίτητα» κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας. 

Ξεφεύγοντας από την must μαύρη γόβα και παίζοντας με πιο σημερινές επιλογές, από τα kitten heels μέχρι το υπερκομμάτι του χειμώνα που ακούει στο όνομα ankle boot, οι 4 κλασικές επιλογές των Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν δίνουν τη γραμμή και για τις δικές μας εμφανίσεις.

1. Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες με kitten heels

Δες το εδώ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ MULE ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΓΚΡΑΦΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,ZARA,25,99 EUR

2. Ένα ζευγάρι μαύρα mules

Δες το εδώ

Tabitha Simmons Alvy suede sandals ( $595) $179

3. Ένα ζευγάρι μαύρα loafers

Δες το εδώ

The Modern Loafer — $168

4. Ένα ζευγάρι ankle boots

Δες το εδώ

Joie Lara Booties ( $348) $105

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram  

TAGS