Απ' όπου κι αν έχεις επιλέξει να είναι το νυφικό σου, είτε έχεις αγοράσει το ρούχο ενός σχετικά καινούργιου οίκου μόδας είτε προτιμήσεις ένα vintage κομμάτι που, ίσως, να είναι και οικογενειακό κειμήλιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι κάτι που «δένει» με το στυλ και την προσωπικότητα σου. Το νυφικό είναι το κομμάτι εκείνο στο οποίο μία μέλλουσα νύφη δύσκολα θα κάνει εκπτώσεις. 

Επίσης είναι το κομμάτι εκείνο που οι περισσότερες επιθυμούν να κάνει τη διαφορά. Γι' αυτό, μάλλον, και οι celebrities αυτού του κόσμου που έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν το ρούχο τους σχεδόν από οπουδήποτε επιθυμούν, μπαίνουν ξανά και ξανά στη διαδικασία να ανακαλύψουν νέους οίκους νυφικών που ξεχωρίζουν για το πατρόν τους, την ιδιαιτερότητα τους και τον χαρακτήρα τους.

Θέλοντας να ξεφύγει για λίγο από τις πιο καταξιωμένες μάρκες νυφικών στον κόσμο, από τον οίκο Oscar De La Renta μέχρι την Vera Wang, η συντάκτρια μόδας Dale Chong έψαξε και βρήκε τους 3 άγνωστους και πάρα πολύ σύγχρονους οίκους νυφικών στις οποίες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι celebrities. Οι 3 εταιρίες που θα συναντήσεις παρακάτω δεν είναι μόνο εκείνες που έχουν σημειώσει το μεγαλύτερο hype τα τελευταία χρόνια, αν και θεωρούνται ακόμα εναλλακτικές και πολύ ιδιαίτερες, αλλά είναι και εκείνες που θέλουν να αφήσουν ένα χαρακτηριστικό στίγμα στο πεδίο των νυφικών, πιο μοντέρνο και πιο ενημερωμένο, για νύφες που αντιλαμβάνονται την ημέρα του γάμου τους ως ένα εκλεπτυσμένο πάρτι και όχι ως ένα στημένο, πληκτικό event.

1. Danielle Frankel

Δες το εδώ

Danielle Frankel Off-the-Shoulder Silk and Wool-Blend Mini Dress ($4990)

Δες το εδώ

DANIELLE FRANKEL Off-the-shoulder pearl-embellished silk-crepe gown$6,990

2. LEIN

Δες το εδώ

Lein Vigneto Mini Dress ($1760)

Δες το εδώ

Lein Dolly Dean Dress ($2350)

3. Markarian

Δες το εδώ

Markarian Arabella Gown ($2095)

Δες το εδώ

Markarian Rhett Dress ($3795)

Ακολουθήστε τo WomanTOC στο Instagram

TAGS