Κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως η Αμάλ Αλαμουντίν έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα πολύ ακριβά ρούχα. 

Η διάσημη και πολύ γοητευτική δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον πλανήτη και δεν κατεβάζει εύκολα το budget των ενδυματολογικών της επιλογών, αφού δεν κρύβει την τεράστια αδυναμία που έχει για τα κομμάτια των επώνυμων οίκων.

Παράλληλα, όπως όλες μας, και η Αμάλ έχει μία ειδική συμπάθεια σε συγκεκριμένες τάσεις της μόδας, τις οποίες δεν λέει να βγάλει από πάνω της. Ευτυχώς για τις πιστές της φαν αυτές οι τάσεις είναι πολύ δημοφιλείς γενικότερα και άρα διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες ένδυσης.

Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις να υιοθετήσεις κι εσύ κάτι από το κομψό στυλ της κυρίας Κλούνεϊ, αυτό που την έχει καταστήσει ένα από τα πιο γνωστά fashion icons στον πλανήτη, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία.

Αυτές είναι οι 3 αγαπημένες τάσεις της Αμάλ Αλαμουντίν:

1. Το tweed ύφασμα

Το τρεντ «της γιαγιάς» που εδώ και μερικές τάσεις κυκλοφορεί παντού είναι μία από τις πιο λατρεμένες της Αμάλ Αλαμουντίν. Πλέον υπάρχουν στα μεγαλύτερα καταστήματα μόδας και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία για ένα σύνολο του οίκου Chanel.

Δες το εδώ

Mango Pocket Tweed Jacket ( $100) $80

Δες το εδώ

Mango Tweed Miniskirt ( $60) $50

Δες το εδώ

Mango Pocket Tweed Dress ( $60) $30

2. Κομμάτια με λεοπάρ μοτίβο

Aν και το ζεβρέ μοτίβο είναι πιο χοτ κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε print, οι ειδικοί συμφωνούν πώς το λεοπάρ μοτίβο έχει έρθει για να μείνει. Το ίδιο και η Αμάλ Αλαμουντίν που έχει κάμποσα κομμάτια στη ντουλάπα της.

Δες το εδώ

ΦΟΡΕΜΑ ANIMAL PRINT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ από 9,99 EUR 5,99 EUR, ZARA

Δες το εδώ

Mango Leopard-Print Leather Bag ( $80) $50

3. Τα φλόραλ

Οι fashion influencers έχουν ανακυρήξει το φλοράλ ως το μοναδικό τρεντ που έχει πραγματική σημασία το φετινό καλοκαίρι. Όταν το βλέπουμε φορεμένο από την Αμάλ μας αρέσει ακόμα περισσότερο.

Δες το εδώ

ΕΜΠΡΙΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ από 19,95 EUR 12,99 EUR, ZARA

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS