Ένα ρητό λέει ότι μπορεί να μην αξίζει και τόσο να δώσεις πολλά χρήματα για ρούχα αφού οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν με ταχύτητα φωτός, ωστόσο αξίζει να ξοδέψεις σημαντικά ποσά για τα παλτό σου, για τις τσάντες σου και για τα παπούτσια σου.

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, αν έχεις ένα κλασικό παλτό που δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα μπορείς να το φυλάξεις σαν κόρη οφθαλμού για πάρα πολύ καιρό συνδυάζοντας με αυτό πολλά διαφορετικά outfit. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τις τσάντες αλλά και για τα παπούτσια μας καθώς μερικά κομμάτια είναι διαχρονικά, είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα σου και δεν τα βαριέσαι ποτέ. Επιπλέον όταν τα παπούτσια είναι πραγματικά καλής ποιότητας διαρκούν πολύ περισσότερο και κάνουν το βάδισμα σου εύκολο και ανάλαφρο σα να φοράς αθλητικά. Αντίστοιχα με τις τσάντες, ένα item που κρατάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, η καλή ποιότητα συνεπάγεται πολύ μεγαλύτερη αντοχή και, κατ'επέκταση, περισσότερα χρόνια ζωής.

Το παρακάτω βίντεο της Justine Leconde, της αγαπημένης Γαλλίδας στιλίστριας του YouTube η οποία έχει χιλιάδες followers στο κανάλι της, δεν έχει να κάνει σε κανένα σημείο με τίποτα απ' όλα αυτά. Η Leconde μιλάει για τις κλασικές, πολυτελείς και πανάκριβες τσάντες που κυκλοφορούν εδώ και πολλές δεκαετίες στον κόσμο της μόδας, εξηγώντας ποιες είναι οι 10 που αξίζουν περισσότερο τα πολύτιμα χρήματα σου, βασίζοντας την λογική της στον εξής έναν παράγοντα: επένδυση, επένδυση, επένδυση,

Με λίγα λόγια, ποιες είναι εκείνες οι τσάντες που αν τις αγοράσεις 5.000 ευρώ σήμερα θα σου αποφέρουν τα διπλάσια αύριο; Aρχίζοντας από την Kelly και την Βirkin του οίκου Hermes και φτάνοντας στην κλασική, καπιτονέ τσάντα του οίκου Chanel μέχρι την καφέ γεμάτη λογότυπα τσάντα Louis Vuitton, η Justine αναλύει που αξίζει να επενδύσεις τα λεφτά σου, αν υποθέσουμε πως έχεις μερικές χιλιάδες ευρώ για ξόδεμα.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS