Μπορεί ακόμα η καραντίνα να μην έχει λήξει, τουλάχιστον όχι επισήμως, και μπορεί να προετοιμαζόμαστε για ένα καλοκαίρι γεμάτο μέτρα, αντισηπτικά και μάσκες, αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε μία μεγάλη αγάπη την περίοδο αυτή, που ακούει στο όνομα μαγιό, και καμία πανδημία δεν πρόκειται να μας σταματήσει από το να κάνουμε δικό μας το κομμάτι των ονείρων μας. 

Η αλήθεια είναι ότι όσο τα χρόνια περνούν, οι αγορές μας γίνονται πιο προσεκτικές, πιο συγκεκριμένες και σίγουρα όχι παρορμητικές. Οι εποχές που αγόραζες μανιωδώς μαγιό έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον, προτιμάς να επενδύσεις σε πιο ποιοτικά και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα μπορέσεις να φορέσεις και την επόμενη χρονιά.

Οι εποχές που αγόραζες μανιωδώς μαγιό έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον, προτιμάς να επενδύσεις σε πιο ποιοτικά και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα μπορέσεις να φορέσεις και την επόμενη χρονιά.

Και μπορεί τα μπικίνι να θεωρούνται σέξι αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν κάνει δυναμικό comeback, θυμίζοντάς μας τις χρυσές εποχές των ‘90s, όταν το συγκεκριμένο στυλ θεωρείτο ό, τι πιο καυτό κυκλοφορούσε στις παραλίες. 

Αν λοιπόν βαρέθηκες τα μπικίνι και φέτος σκέφτεσαι να κάνεις τη διαφορά με ένα ολόσωμο, παρακάτω σου έχουμε τα 10 που ξεχωρίσαμε, από τις ολοκαίνουριες καλοκαιρινές συλλογές. Διότι μπορεί να είναι ακόμα Απρίλιος, αλλά η σωστή fashionista που σέβεται τον εαυτό της ξέρει, ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για τη συγκεκριμένη αγορά.

Calzedonia Camilla Ολόσωμο Μαγιό: Δες το εδώ

Camilla Ολόσωμο Μαγιό €59.00

Ολόσωμο Αdidas: Δες το εδώ

SH3.RO WAVEBEAT SWIMSUIT € 50

 

Ολόσωμο μαγιό Oysho: Δες το εδώ

Ολόσωμο μαγιό με κάθετη ρίγα 29.99 €

Ολόσωμο μαγιό Zara: Δες το εδώ

Μαγιό με μεγάλα βολάν 25,95 €

Oλόσωμο μαγιό Yamamay: Δες το εδώ

One-piece push-up swimsuit - Essential €59.95

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο MaaBoo: Δες το εδώ

One Shoulder One Piece Regular price €140,00

Parabita ολόσωμο ντραπέ μαγιό: Δες το εδώ

Ολόσωμο ντραπέ μαγιό 65,50 €

Oλόσωμο μαγιό Triumph: Δες το εδώ

ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ TRIUMPH SUNBEAM LINES OP ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ 67.95 €

Oλόσωμο μαγιό Calzedonia: Δες το εδώ

Ginevra Ολόσωμο Μαγιό €49.00

Oλόσωμο μαγιό Yamamay: Δες το εδώ

Padded one-piece swimsuit with a belt - Beach Glam €59.95

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS