Κάποιος θα μπορούσε να πει πως τα τρεντς υπάρχουν μόνο και μόνο για να απορριφθούν παντελώς από τη βιομηχανία της μόδας λίγα μόλις χρόνια αργότερα. Την ίδια στιγμή, τα τρεντ κάνουν κύκλους. Αυτό που ήταν πρόπερσι στη μόδα μπορεί να επιστρέψει δυναμική σε 4-5 χρόνια από τώρα, οπότε καλού-κακού μην πετάς πράγματα από τα συρτάρια σου ελαφρά τη καρδία. 

Βέβαια, όταν μιλάμε για κοσμήματα οι τάσεις μοιάζουν να είναι κάπως πιο σταθερές και ορισμένα αντικείμενα αποτελούν ορόσημα του στυλ και παραμένουν μόνιμα καρφωμένα στις εμφανίσεις μας. Κι όταν μιλάμε για καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρακτηριστικό και σέξι από μία όμορφη αλυσίδα στο πόδι, αυτή που δεν βγάζεις ούτε στις βουτιές στη θάλασσα, ούτε όταν μπαίνεις στο ντους, ούτε καν όταν γυρίζεις από τις διακοπές στη μεγάλη πόλη, κρατώντας την εκεί, να αχνοφαίνεται πάνω από τα φθινοπωρινά σου sneakers, να σχηματίζεται κάτω από τα καλτσάκια σου, αφήνοντας τελικά ένα λεπτό λευκό σημάδι γύρω από τον αστράγαλο σου.

Τo anklet, aυτό το υπέροχο τρεντ, συνώνυμο των πιο ξένοιαστων καλοκαιρινών μας διακοπών φέτος επιστρέφει και πάλι δυναμικά και αλλάζει πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Με πέρλα για τις πιο κυριλέ, με κοχύλια για τις πιο boho, χρυσό για τις κλασικές και με πολύχρωμες χάντρες για τις πιο παιχνιδιάρες. Γοητευτικό, φρέσκο και καθόλου βαρετό όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Οι πέρλες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Adornmonde Ferd Gold ($94)

Τα κοχύλια 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Potessa Natural Cowrie Beads Shell Anklet ($10)

Δες το εδώ

Cowrie Shell Anklet, Urban Outfitters, $18.00

Τα χρυσά 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Essential Chain Anklet Set, Urban Outfitters, $16.00

Οι χάντρες 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

WALD Rainbow Pearl Anklet €149.52

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS