Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το ύφος των εμφανίσεων της Άννα Γουίντουρ, η οποία δεν περικκλίνει ούτε για πλάκα αυπό αυτές. Μοιάζει να επαναλαμβάνει τους κανόνες της με ευλάβεια κάθε μέρα, με κάθε outfit.

Έλα όμως που και η κόρη της, Μπι Σάφερ, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, με την οποία μοιάζουν να είναι ιδαίτερα αγαπημένες. Τι κάνει η Μπι; Επαναλαμβάνει και αυτή το στυλ της μέσα από κάθε εμφάνισή της. Έτσι έχουμε δύο κομψές γυναίκες, οι οποίες «υπηρετούν» το χαρακτηριστικό τους look. Το πράγμα κορυφώνεται στις κοινές τους εμφανίσεις, που μοιάζουν ίδιες -με κάποιες παραλλαγές- μέσα στα χρόνια.   

Το αποτέλεσμα είναι όμορφο και εμπνευστικό, μοιάζει με έναν ακόμα ενωτικό κρίκο μεταξύ τους -πέρα από τον βιολογικό. Το στυλ τις ενώνει. Τα μακριά, μίντι, φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα είναι η ιδανική «στολή» για αυτές.  

Στο μόνο που διαφέρουν οι δύο κυρίες είναι στα πανωφόρια και στα παπούτσια. Η Άννα προτιμά τα μαντό και τις κλασικές μπότες ενώ η Μπι τα δερμάτινα τζάκετ και τα πέδιλα με ψηλή φιάπα και χοντρό τακούνι. 

Δείτε τις εμφανίσεις τους:

Με δίχρωμα ντεσέν στα φορέματα και οι δύο.

 

Με έντονη πληροφορία στα υφάσματα των φορεμάτων τους.
Με σύγχρονο και έξτρα σημερινό λουκ και οι δυο τους.
Με floral φορέματα μαμά και κόρη.

 

Με ανάλαφρα καλοκαιρινά χρώματα η Άννα και η Μπι.

Δείτε ένα βίντεο της Άννα Γουίντουρ και της Μπι Σάφερ από τον Μάρτιο του 2018:

 

TAGS