Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας του Vassilis Zoulias, όπου παρουσίασε την resort «The Valley of the Dolls»  συλλογή S/S 2022. Σε ένα ειδυλιακό μέρος στην Αθηναϊκη Ριβιέρα, ο σχεδιαστής έκλεισε την 28η εβδομάδα μόδας του Athens Xclusive Designers Week .

Η μοναδική αισθητική και το απαράμιλλο στυλ του αγαπημένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias αποτυπώθηκε περίτεχνα και στην πρώτη του συλλογή μαγιό και σε συνδυασσμό με τα εντυπωσιακά χειροποίητα κοσμήματα του Pericles Kondylatos ταξίδεψαν το κοινό σε μια άλλη εποχή.

Η Nuxe πιστή στην υπόσχεσή της να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα και στις ανάγκες της, πρόσφερε υπέροχα προϊόντα στους καλεσμένους, ενώ ταυτόχρονα περιποιήθηκε το δέρμα και τα μαλλιά των μοντέλων.

Καλοκαιρινά κοκτέιλ, finger food, μουσική και καλοκαιρινή διάθεση συμπλήρωναν το μαγικό σκηνικό που στήθηκε για τους διακεκριμένους καλεσμένους.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ-ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Μαρίνα Σταυράκη, Χριστίνα Πολίτη, Έλενα Γαλίφα, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Κώστας Παπαδόπουλος και Ασημίνα Ιγγλέζου, Laura De Nigris, Αλέξανδρος Λεμονής, Μιχάλης Πάντος , Έλενα Βρεττού, Φανή Σαραντοπούλου, Μαίρη Φίξ, Μαρία Καλλιμασιά, Στέλλα Βουλγαράκη, Μαρία Λεμονιά και Στέλλα Μουγκαλιάν.

ΈΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ - ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ

Η NUXE διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα,