Όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας ορισμένα ρούχα που έχουν γίνει σαν δεύτερο σώμα πάνω μας. Πολύ απλά τα αγαπάμε τόσο πολύ και μας βολεύουν ακόμα περισσότερο ώστε ορισμένες φορές δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να τα βγάλουμε από πάνω μας. Για κάποιους αυτά τα ρούχα έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό. Είναι φτιαγμένα από κασμίρ. Σίγουρα μπορούμε να καταλάβουμε, λοιπόν, γιατί οι γυναίκες αναζητούν διαχρονικά τη μοναδική απαλότητα τους.

Σίγουρα το να βγάλεις από τον μηνιαίο σου προϋπολογισμό 100 με 200 ευρώ για να αγοράσεις ένα κασμιρένιο πουλόβερ μπορεί να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από πολυτέλεια. Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε πως μία τόσο ακριβή και ποιοτική επένδυση στη γκαρνταρόμπα σου μόνο κερδισμένη μπορεί να σε βγάλει. Κι αυτό γιατί το κασμίρ εκτός από ένα τρομερά απαλό υλικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Με άλλα λόγια είναι το ύφασμα που αγοράζεις τώρα και το έχεις για μία ολόκληρη ζωή.

Στη νέα, δύσκολη εποχή την οποία διανύουμε, με έναν χειμώνα που ενδεχομένως να περάσουμε μέσα στο σπίτι, μπροστά μας οι απαιτήσεις του loungewear έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα, η ζήτηση έχει αυξηθεί 322% από πέρισυ την ίδια εποχή.

Mέσα σε αυτό το νέο ενδιαφέρον για άνετα ρούχα που μπορούν να φορεθούν και μέσα στο σπίτι, κρατώντας μας παράλληλα καλοντυμένες και περιποιημένες, τα κομμάτια από κασμίρ έχουν τον πρώτο ρόλο. Ανάμεσα τους οι φόρμες και τα μάλλινα sweaters από υπερμαλακό μαλλί αποτελούν την καλύτερη δυνατή επένδυση αν αυτό που αναζητάς είναι πραγματικά ποιοτικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις τόσο σε σύντομες δουλειές στη γειτονιά όσο και στον καναπέ σου,

Πλέον οι περισσότερες εταιρίες έχουν τη δική τους γκάμα από κασμιρένια ρούχα πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη ποικιλιά και στις τιμές.

Δες το εδώ

Arket Scoop-Neck Cashmere Jumper (£150)

Δες το εδώ

Arket Scoop-Neck Cashmere Jumper (£150)

Δες το εδώ

Skin Madeira Hooded Ribbed Cotton and Cashmere-Blend Sweater (£210)

Δες το εδώ

Skin Maizie Ribbed Cotton and Cashmere-Blend Track Pants (£200)

Δες το εδώ

Madeleine Thompson Susan Ribbed Cashmere Turtleneck Bodysuit (£326)

Δες το εδώ

Le Kasha Ottawa Cashmere Straight-Leg Pants (£474)

Δες το εδώ

Cos Relaxed Cashmere Trousers (£150)

Δες το εδώ

Loulou Studio Levanzo Ribbed Mélange Cashmere Sweater (£264)

 

Δες το εδώ

Johnston's of Elgin Cashmere Hooded Sweater, Track Pants and Socks (£540)

Δες το εδώ

Arket Raglan-Sleeve Cashmere Roll-Neck Jumper (£175)

Δες το εδώ

Arket Knitted Cashmere Trousers (£125)

Δες το εδώ

Cos Recycled Cashmere Joggers (£150)

Δες το εδώ

COS Recycled Cashmere Longline Hooded Cardigan (£190)

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS