Η Pull&Bear, η νεανική μάρκα νεανικής μόδας του ομίλου Inditex, παρουσίασε τα νέα προϊόντα που αναδεικνύουν τις τάσεις της νέας σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021.

Η μάρκα συνεχίζει να καινοτομεί στις κολεξιόν denim, οι οποίες βρίσκονται στο DNA της από την αρχή και τολμά με ενδύματα με ανανεωμένα σχέδια. Τα total looks κυριαρχούν στην κολεξιόν και αντανακλούν επιπλέον τα στοιχεία-κλειδιά της σεζόν —όπως τα φαντεζί τυπώματα και ο καθορισμένος όγκος— που η Pull&Bear ήθελε να ενσωματώσει στην κολεξιόν.

Στο γυναικείο τμήμα ξεχωρίζουν τα twin sets που αποτελούνται από ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή και overshirt σε στυλ worker.

Τα denim prints ανυψώνονται ως στοιχείο-κλειδί μέσα από τυπώματα με ψυχεδελικό laser τύπωμα, καθώς και graphic τυπώματα με λουλούδια και καρδιές.

Στα menswear παρουσιάζονται μεγάλοι όγκοι μαζί με άκαμπτα υφάσματα σε ενδύματα που παίζουν με acid colors, τυπώματα σε στυλ μαρμάρου και κεντήματα σε αντίθεση.

Όσον αφορά τα fittings, συνδυάζονται οι κλασικές τζιν γραμμές μαζί με ενδύματα σε στυλ εργασίας.

Αυτά τα νέα προϊόντα της Pull&Bear είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα και στα φυσικά καταστήματα καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


 

TAGS