Για το λαμπερό, ετήσιο Met Gala πολλές θυσίες γίνονται. Και σίγουρα, όσοι παρακολούθησαν φωτογραφίες και βίντεο από τη κοσμική βραδιά, δεν γίνεται να μην απόρησαν με το πώς κατάφεραν μερικές από τις celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί να φορέσουν τα εντυπωσιακά τους φορέματα.

Περίτεχνα χτενίσματα, τεράστια κάτω μέρη, πολυτελή υφάσματα, μακριές ουρές, στέμματα, κάπες, καπέλα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, ήταν παρόν στη μεγάλη βραδιά της Νέας Υόρκης και λίγες ημέρες μετά βίντεο από την προετοιμασία ορισμένων εκ των πιο διάσημων γυναικών στον κόσμο, έρχονται στη δημοσιότητα.

Μετά την Μπουκ Σίλντς που παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να καθίσει ούτε μισό λεπτό στο Met Gala για να μην χαλάσει το περίτεχνο φόρεμα της, τώρα και η Μπλέικ Λάιβλι αποκαλύπτει σε ένα βίντεο - συνεργασία με τη Vogue πώς ακριβώς ετοιμάστηκε για το αστραφτερό event.

Το φόρεμα της σίγουρα ξεχωριστό, αλλά το να μπορέσεις να σταθείς ατσαλάκωτη μέσα σε αυτή δύσκολη υπόθεση. Ναι, η Μπλέικ το φόρεσε μέσα σε ένα μεγάλο λεωφορείο, καθ' οδόν προς το Gala, ενώ στεκόταν όρθια συνεχώς, μέχρι τη στιγμή που έφτασε έξω από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα μέσα στο συγκεκριμένο λεωφορείο που την μετέφερε ήταν όλη της ομάδα, από μακιγιέζ μέχρι κομμωτές, και όλοι μαζί έκαναν ένα μεγάλο πάρτι λίγο πριν την άφιξη της στο κόκκινο χαλί του Met.

Δες το βίντεο.

 

TAGS