«Ευχαριστώ πολύ, είναι Chanel». Mία έκφραση που όλες οι γυναίκες ονειρεύομαστε να πούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, όταν θα μας πουν «Α, ωραία μπλούζα. Από που την πήρες;».

Πριν μερικά χρόνια το παραπάνω όνειρο θα ήταν μία αρκετά δύσκολη υπόθεση αφού την εποχή πριν το ίντερνετ η πρόσβαση στα πιο πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ παραέμενε σύνθετο ζήτημα. Στους καιρούς του διαδικτύου όμως αμέτρητα παραθυράκια προς τα πιο exclusive items του κόσμου έχουν ανοίξει διάπλατα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Είτε χάρη σε μεγάλα σάιτ που έχουν την δυνατότητα να κάνουν, κατά καιρούς, γενναίες προσφορές, είτε μέσω ιστοσελίδων που μεταπολούν πανάκριβα και πολυτελή ελαφρώς μεταχειρισμένα αντικείμενα του. 

Ο λόγος για τα πολύ διάσημα πλέον Gilt, Τhe Real Real και Vestiaire, στα οποία μπορείς να βρεις second hand κομμάτια σε άριστη κατάσταση (πάντα με αποδεικτικά γνησιότητας) αλλά και μερικά αφόρετα κομμάτια σε πραγματικά απίστευτες τιμές. 

Για παράδειγμα ένα ζευγάρι από τα πάντα ποθητά slingback παπούτσια του θρυλικού γαλλικού οίκου κοστίζουν μόλις 145 δολάρια, δηλαδή περίπου 100 ευρώ, ενώ ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια δεν ξεπερνα τα 175 δολαρία, δηλαδή, πάνω - κάτω 140 ευρώ.

Σίγουρα μία επένδυση που αξίζει να κάνει κάποιος που αγαπάει τα δύο ακριβοθώρητα C της Coco Chanel, έτσι όπως μπλέκονται το ένα μέσα στο άλλο, εμβληματικά και υπέρκομψα.

Δες το εδώ

Chanel Vintage Wool Skirt ($195)

Δες το εδώ

Chanel Embellished Thong Sandals ($175)

Δες το εδώ

Chanel Multicolor Scarf ($225)

Δες το εδώ

Chanel Tweed and Silk Top ($225)

Δες το εδώ

Chanel Canvas Cap-Toe Pumps ($145)

Δες το εδώ

Chanel Gold-Tone and Faux Pearl Earrings ($175)

Δες το εδώ

Chanel Strass CC Sunglasses ($125)

Δες το εδώ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS