Η Μπριζίτ Μακρόν μπορεί να είναι η επιτομή της γαλλική κομψότητας, αλλά κοίταξε προσεκτικά τις εμφανίσεις της νεόκοπης Δούκισσας του Έσσεξ, και κάτι «τσίμπησε» σαν στιλιστική πληροφορία. Στο επίσημο δείπνο στις Βερσαλίες, πρόσφατα, φόρεσε μαζί με το βιολετί φόρεμά της καλσόν στο χρώμα του δέρματος, κάτι που συνηθίζει να κάνει και η Μέγκαν Μαρκλ σε όλα τα outfit της. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό, κέρινο και ομοιόμορφο χρώμα στα πόδια.

Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία της Γαλλίας φιλοξένησαν, για δείπνο, τον πρίγκιπα της Ιαπωνίας και ένα στοιχείο της «στολής» της Μακρόν ακολούθησε αυτό της Μαρκλ η οποία τηρεί το βασιλικό, ενδυματολογικό πρωτόκολλο για τις πιο επίσημες περιπτώσεις: Όχι στα γυμνά πόδια, ναι στα γυμνά καλσόν.   

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας του CNN, η Victoria Arbiter, εξήγησε τους κανόνες στο Insider. «Ποτέ δε θα δείτε βασιλικό μέλος χωρίς καλσόν. Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ο μόνος σκληρός, σταθερός κανόνας ως προς το τι απαιτεί η βασίλισσα». 

Φυσικά, ο ορισμός του γυμνού είναι διαφορετικός για όλους, γι 'αυτό έχουμε επισημάνει brands όπως η Calzedonia που παίζει με τις αποχρώσεις του nude. 

«Ποτέ δε θα δείτε βασιλικό μέλος χωρίς καλσόν. Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ο μόνος σκληρός, σταθερός κανόνας ως προς το τι απαιτεί η βασίλισσα». 

Δείτε μερικές επιλογές για super nude καλσόν: 

Calzedonia Διαφανή Ανθεκτικά Καλσόν 15 Den Premium
Calzedonia Καλσόν Body Shaping Εξαιρετικά Διαφανή 8 Den Με Control Top

 

TAGS