Έχει συμβεί σίγουρα και σε σένα. Βλέπεις γυναίκες στον δρόμο, στα μπαρ του κέντρου, στα θερινά σινεμά που μόλις άνοιξαν, στο μετρό ή στην ουρά στο σούπερ μάρκετ και αναρωτιέσαι πώς στο καλό το κάνουν. Να είναι απίστευτα και ανεπιτήδευτα στιλάτες μέρα μεσημέρι, κάτω από τους 38 βαθμούς της πιο ζεστής μέχρι στιγμής  ημέρας του φετινού καλοκαιριού. 

Την ώρα που εσύ έχει βγει έξω με μία άνετη παντελόνι, σανδάλια και λευκό T-Shirt αισθανόμενη απλά υπέροχα, το κορίτσι με το γαλλικό στυλ, αυτή που δείχνει τέλεια ακόμα και με τα μαλλιά πιασμένα σε έναν ακατάστατο κότσο θα σου υπενθυμίσει ότι έχεις πολλά να μάθεις ακόμα όσο αναφορά στη μόδα. 

Απάντηση στο πώς ακριβώς το κάνουν όλες αυτές οι γυναίκες που κυκλοφορούν εκεί έξω, ανάμεσα μας, μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ όμως μπορούμε να εντοπίσουμε στο λουκ τους μερικά συγκεκριμένα στοιχεία που σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο στην θεσπέσια εμφάνιση τους. 

Όταν, λοιπόν, δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις, όταν αισθάνεσαι παντελώς ανύμπορη να πετύχεις έναν ανεκτό συνδυασμό παίξε σε ασφαλή μονοπάτια, χωρίς όμως να παραμένεις κολλημένη στην τεχνική του τζιν και του μακό T-Shirt. Αναβάθμισε το λουκ σου, χωρίς κόπο, δοκιμάζοντας ένα ντε πιές σύνολο, είτε με παντελόνι, είτε με φούστα, που θα σε κάνει να μοιάζεις αβίαστα και φυσικά με άλλη Jane Birkin την δεκαετία του '70.

Το πιο απλό και παράλληλα κομψό trend του φετινού καλοκαιριού είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει εντελώς το λουκ οποιασδήποτε γυναίκας που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό αλλά δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στον τομέα της φαντασίας.

Δες το εδώ

Brandi Two Piece $218

Δες το εδώ

Bahama Two Piece $218

Δες το εδώ

Hart Two Piece $148

Δες το εδώ

Cooper Two Piece $218

Δες το εδώ

Kash Skirt $78

 

 

 

 

TAGS