Υπάρχουν υφάσματα που αποτελούν διαχρονική αγάπη και υφάσματα που εμφανίζονται υπό την μορφή των τρεντ σαν ξαφνική μπόρα. Και τα δύο είδη τα αγαπάμε πολύ και με τα δύο αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουρες εάν αυτά βρίσκονται μέσα στη γκάμα των επιλογών της ντουλάπας μας. 

Το σατέν για παράδειγμα αποτελεί μια σταθερή αξία σε φορέματα, φούστες και πουκάμισα. Του χρόνου όμως θα αφήσει τον «επετειακό» χαρακτήρα του και θα μπει δυναμικά στα καθημερινά ντυσίματα. Δε θα είναι πλέον το «καλό» μας ρούχο αλλά ένα απλό ρούχο ευρείας χρήσης. Το ίδιο ισχύει και για το βινύλ, το οποίο φεύγει από τα εκκεντρικά μέρη όπου συνήθιζε να συχνάζει και πλασάρεται σαν μια 24ωρη επιλογή: φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ανάλογο στάιλινγκ, χωρίς να «κλωτσάει» η γυαλάδα του στο φως της μέρας. 

Ο συνδυασμός δε αυτών των δύο υφασμάτων του σατέν με το βινύλ είναι το αχτύπητο δίδυμο για του χρόνου το χειμώνα. 

Στο σόου του οίκου Versace για το χειμώνα 2019-20 το είδαμε αυτό το δίδυμο και μάλιστα στο πρώτο λουκ της πασαρέλας, το οποίο έδειξε η Κάια Γκέρμπερ, το μοντέλο που αυτή τη στιγμή βγάζει -μάλλον- τα πιο πολλά χρήματα από όλα τα μοντέλα. Τα χρώματα που επέλεξε ο οίκος είναι τα γήινα, τα καφέ, το χρώμα της σκουριάς, του σάπιου μήλου. 

Μας αρέσει -και μας ταιριάζει. 

Η Κάια Γκέρμπερ άνοιξε το σόου με το εμβληματικό λουκ του οίκου.

Δείτε ολόκληρο το εντυπωσιακό σόου του Versace για τον χειμώνα του 2019-20:

 

TAGS