ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο οίκος Givenchy επιβεβαίωσε περίτρανα την τάση που θέλει ένα ρετρό αξεσουάρ μαλλιών να επανέρχεται

Είναι εξαιρετικά πρακτικό εκτός από κομψό και έξτρα εντυπωσιακό.

Ο οίκος Givenchy επιβεβαίωσε περίτρανα την τάση που θέλει ένα ρετρό αξεσουάρ μαλλιών να επανέρχεται

Στην επόμενη στροφή θα κυκλοφορούμε με στέκες στα μαλλιά. Ξανά. Όχι όμως, από άποψη πρακτικότητας, για να μην πέσουν τα μαλλιά στα μάτια μας δηλαδή, αλλά από άποψη. Έτσι. Επειδή μας χαρίζει μια έξτρα σιγουριά, μια παιγχιδιάρικη στιβαρότητα, μια κομψότητα βγαλμένη από τα παραμύθια -καμία ωραία κοιμωμένη δεν είχε ακατάστατα μαλλιά, άλλωστε.

Τέλος πάντων, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένες, οι στέκα ντυμένη με ύφασμα και εντυπωσιακό όγκο επιστέφει. Επίσης η στέκα με πολλά μπιχλιμπίδια και αρκετό βάρος επιστρέφει κι αυτή. Σαν να επισφραγίζουμε το στάιλινγκ της κάθε εμφάνισης με αυτή τη στέκα στην κορυφή, η οποία παίζει τον ίδιο ρόλο με το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η Kaia Gerber περπάτησε στην πασαρέλα με μια δημιουργία του οίκου Givenchy, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 και στα μαλλιά της είχε μία πανέμορφη στέκα με πολλές, μικρές και μεγάλες, πέρλες. Απόδειξη ότι το αξεσουάρ αυτό επιστρέφει για τα καλά. Το είχαμε δει ωστόσο και στον οίκο Prada, στην «παχουλή» εκδοχή του, από ύφασμα.

Η Gerber φορούσε το περίτεχνο headpiece σαν φωτοστέφανο, με τα σκουρόχρωμα μαλλιά της σε μια κομψή χαμηλή αλογοουρά, με χωρίστρα στη μέση, δημιουργώντας μία εικόνα τόσο θηλυκή, όσο και δυναμική.

Ας ξάψουμε στα συρτάρια μας, να βρούμε κάποια ξεχασμένη στέκα ή ας ξάψουμε online να αποκτήσουμε κάποια καινούργια.

Δείτε ολόκληρο το υπέροχο σόου του οίκου Givenchy:

Read Next

19 Ιαν 2026

Η βασίλισσα Letizia με τις κόρες της στην κηδεία της Ειρήνης στην Αθήνα | Οι εμφανίσεις τους

Η βασίλισσα Letizia συνόδευσε τον σύζυγό της, βασιλιάς Felipe και την βασίλισσα Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη, Nina Flohr | Oι εμφανίσεις τους στην κηδεία της Ειρήνης

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ειρήνης, αδερφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Περισσότερα από

Μόδα

19 Ιαν 2026

Πώς να φορέσεις το wide leg παντελόνι όπως η Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έκανε μία εμφάνιση με ένα wide leg παντελόνι.

17 Ιαν 2026

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα από τη Zara που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η Λίλα Κουντουριώτη με τη ζακέτα που είναι ιδανική για τώρα αλλά και για την άνοιξη.

16 Ιαν 2026

Η Χριστίνα Κοντοβά με το διαχρονικό φόρεμα που θα φορέσεις σε κάθε βραδινή έξοδο

Η Χριστίνα Κοντοβά με το φόρεμα που φέτος κλείνει 100 χρόνια ζωής στη γυναικεία μόδα.

16 Ιαν 2026

Letizia της Ισπανίας | Με statement jacket που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε ένα statement jacket που χαρίζει τον fashion παράγοντα ακόμα και σε ένα απλό look.

16 Ιαν 2026
16 Ιαν 2026

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την αγαπημένη τσάντα της πριγκίπισσας Diana

Η Αμαλία Κωστοπούλου απέκτησε την τσάντα που λάτρεψαν γυναίκες όπως η Carolyn Bessette, η Grace Kelly και η Πριγκίπισσα Diana.

16 Ιαν 2026

Τα μπουφάν και τα παλτό από τη Zara που θα βρεις με έκπτωση και είναι must για τον χειμώνα

Τα παλτό και μπουφάν από τη Zara που αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου.

16 Ιαν 2026

10 items με έκπτωση από τη Zara που αξίζει να αποκτήσεις | Κοστίζουν έως 50 ευρώ

Ποια κομμάτια από τη Zara αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

16 Ιαν 2026

Αυτό είναι το κολακευτικό παντελόνι που είναι πιο άνετο και από το αγαπημένο σου τζιν

Το άνετο παντελόνι που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου ASAP.