Η Cara Delevingne δεν θα μπορούσε να απορρίψει την πρόταση του Christopher Bailey να κλείσει το τελευταίο του σόου για τον οίκο μετά από δύο δεκαετίες στο τιμόνι του οίκου. Το πρώην ''it'' model και νυν ηθοποιός περπάτησε με ένα πλατύ χαμόγελο στο φινάλε και εισέπραξε την αποθέωση από τον κόσμο της μόδας που χειροκροτούσε όρθιος όσο εκείνη κατακτούσε το catwalk με μια πελώρια κάπα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ναι, ο σχεδιαστής αφιέρωσε την τελευταία του υπόκλιση στην ΛΟΑΤ κοινότητα και η πασαρέλα γέμισε από τα πιο έντονα χρώματα που συναγωνίζονταν τα ιστορικά καρό του βρετανικού οίκου. Πάνω από 150 looks παρουσίασε ο Bailey, όλα με μια δόση από τις δεκαετίες του '80 και του '90. Ακόμη και εκείνες τις ''απαίσιες'' πολύχρωμες φόρμες από τα 80s που προσπαθούμε να ξεχάσουμε είδαμε να κάνουν την εμφάνισή τους πλάι στα καρό καπελάκια του baseball και τα φούτερ με κουκούλα.

Η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Sienna Miller ήταν εκεί για να δώσουν μια ζεστή αγκαλιά στον αγαπημένο τους Christopher, που αφήνει με ένα επικό σόου και τις καλύτερες κριτικές τον Burberry.

Δείτε ολόκληρο το ζωηρό σόου: 

 

 

Πηγή: kathimerini.gr

TAGS