Ο εμβληματικός σχεδιαστής των παπουτσιών-φετίχ, Manolo Blahnik, κατανοώντας πόσο δύσκολες είναι αυτές οι μέρες της καραντίνας για όλους, αποφάσισε να αφυπνίσει τη δημιουργικότητά μας καλώντας μας να ζωγραφίσουμε μαζί του.

Σε συνεργασία με τη Mental Health Foundation, μια βρετανική μη κερδοσκοπική εταιρεία που αυτήν την περίοδο δίνει συμβουλές για τη διατήρηση της ψυχικής υγείας στην απομόνωση του κορονοϊού, ο δημοφιλής σχεδιαστής λάνσαρε τη δημιουργική πρωτοβουλία The Art of Colouring. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, ο σχεδιαστής διαθέτει στο site του μια επιλογή από δέκα αυθεντικά σχέδιά του, με την αρχική τους μορφή ως σκίτσων, τα οποία μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει, να εκτυπώσει και να χρωματίσει. Για κάθε σχέδιο δίνονται, εκτός από το όνομά του και τη χρονιά την οποία δημιουργήθηκε, πληροφορίες για το τι ενέπνευσε τον σχεδιασμό του και μια σύντομη ιστορία του.

Ο σχεδιαστής διαθέτει στο site του μια επιλογή από δέκα αυθεντικά σχέδιά του και μπορείς να τα χρωματίσεις όπως ονειρεύεσαι.

Σύμφωνα με τον Manolo Blahnik, «η δημιουργική ελευθερία είναι μια μορφή απόδρασης, κάτι που χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ. Έχω χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά μου όχι μόνο για να διασκεδάσω τη φαντασία μου, αλλά και με την ελπίδα ότι θα φέρω ευτυχία στους άλλους και θα τους κάνω να χαμογελάσουν! Αυτήν τη φορά, ζητώ από τον κόσμο να κάνει το ίδιο – ας σκορπίσουμε όλοι χαρά, ας μοιραστούμε τη δημιουργικότητα και ας εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλο».

Όταν ζωγραφίσεις το δικό σου, μπορείς να ποστάρεις τη δημιουργία σου στο Instagram με το hashtag #ManoloBlahnikSmile. Τα καλύτερα θα δημοσιευτούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του brand Manolo Blahnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS