Δύο μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Γουίλ Σμιθ, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σώσουν το δάσος του Αμαζονίου κυκλοφορώντας από κοινού ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Η εταριία του Will Smith JUST Water, την οποία λειτουργεί σε συνεργασία με τον γιο του Jaden, μόλις υπέγραψε σύμπραξη με την Allbirds, ένα οικολογικό brand αθλητικών ειδών.

Μαζί σχεδίασαν και κυκλοφόρησαν μόλις, σε πολύ περιορισμένη έκδοση, δύο ολοκαίνουργια sneakers, τα Tree Runners και Tree Toppes. Σκοπός της συγκεκριμένης κυκλοφορίας είναι όλα τα έσοδα να πάνε στην οικονομική στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του Λεονάρντο Ντι Κάπριο Αmazon Forest Fund, που ιδρύθηκε με στόχο την διάσωση του δάσους του Αμαζονίου. Για την ιστορία να προσθέσουμε πως ο Λεονάρντο έχει επίσης μετοχές στην εταιρία οικολογικών ειδών ένδυσης Allbirds, η οποία έδωσε στην αγορά τα νέα snekers.

To δάσος του Αμαζονίου τροφοδοτεί τον πλανήτη Γη με το 6% της απαραίτητης ποσότητας οξυγόνου, ενώ αποτελεί το σπίτι 1 εκατομμυρίου ανθρώπων και 10 εκατομμυρίων σπάνιων ειδών ζώων, πουλιών και εντόμων.

Τα δύο αθλητικά παπούτσια της Allbirds κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικά σχέδια, σε περιορισμένη έκδοση.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS