Στις αρχές Μαρτίου, λίγες μόλις ημέρες προτού ολόκληρος ο κόσμος σηκώσει χειρόφρενο και οι πάντες μπούμε σε γενικό lockdown, ο οίκος Chanel είχε παρουσιάσει τη συλλογή του για το φθινόπωρο του 2020. Πανέμορφα μοντέλα είχαν περπατήσει στην πασαρέλα που στήθηκε στο επιβλητικό Grand Palais του Παρισιού, ισορροπώντας επιδέξια πάνω στις πανύψηλες μπότες τους, κόβωντας την ανάσα μέσα στα καλοραμμένα ρούχα του μεγάλου, γαλλικού οίκου.

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα μοιάζουν να έχουν παγώσει εδώ και πολύ καιρό, αυτές τις στιγμές απερίγραπτης ομορφιάς και μοναδικό γκλάμουρ είναι εκείνες τις οποίες ο πλανήτης της μόδας νοσταλγεί συχνά και εκείνες στις οποίες τακτικά ανατρέχει.

Και παρά το γεγονός ότι ένα σόου του οίκου Chanel γίνεται πάντα θέμα συζήτησης, αυτή τη φορά ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι αυτό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει γίνει το απόλυτο αντικείμενο του πόθου ανάμεσα σε fashion bloggers και Influencers.

O λόγος για το πολυτελές, εκλεπτυσμένο, σούπερ γοητευτικό καλσόν με το λογότυπο του οίκου, που κυκλοφορεί τόσο σε μαύρη οπάκ όσο και σε λευκή απόχρωση και σίγουρα είναι αρκετό για να μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση. Aλλά όσο οι fashion experts και οι celebrities κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν αυτό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η τιμή του, η οποία αγγίζει τα 1000 ευρώ.

Βέβαια να πούμε ότι αυτή η τιμή αφορά στα limited edition κομμάτια που κατασκευάστηκαν για το catwalk της Chanel και ότι το καλσόν θα κυκλοφορήσει online σύντομα σε μία αρκετά πιο λογική τιμή, γύρω στα 300 δολάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Μέχρι τότε ας δούμε μερικά ακόμα καλσόν με το λογότυπο μεγάλων οίκων μόδας:

Δες το εδώ

Gucci Jacquard-Knit Tights (£170)

Δες το εδώ

Burberry Monogram Motif Tights in Black (£85)

Δες το εδώ

Burberry Monogram Motif Tights in Black (£85)

Δες το εδώ

Fendi Ff Motif Tights (£220)

Δες το εδώ

Fendi Karligraphy Motif Tights (£248)

Δες το εδώ

Gucci Gg Pattern Tights (£190)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS