Όταν η συζήτηση φτάνει στα «αμφιλεγόμενα» τρεντ που έχουν περάσει μέσα στα χρόνια από τούτο τον πλανήτη, τότε μπορούμε να πούμε με το χέρι στην καρδιά ότι τα μάτια μας έχουν δει σοκαριστικά άσχημα πράγματα. Από τα υπερβολικά χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια, την ύπαρξη των οποίων ποτέ δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε, μέχρι το πιο άβολο παπούτσι όλων των εποχή, την σαγιονάρα με τακούνι, όταν μιλάμε για κακόγουστες τάσεις τα έχουμε δει όλα. 

Στην παραπάνω κατηγορία δικαιωματικά αξίζει μία θέση και ένα από τα πιο άκομψα τρεντ που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της μόδας, μία τάση που πρωτοέκανε το ντεμπούτο της στις αρχές των 00's, έγινε για ένα διάστημα συνώνυμο του sexiness, φορέθηκε με τρέλα και μανία από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο, λίγο πριν του γυρίσουν οι πάντες την πλάτη, χαρακτηρίζοντας το «άσχημο», «φθηνό» και «αχρείαστα προκλητικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο λόγος για το στρινγκ εσώρουχο που διακρίνεται ξεκάθαρα κάτω από τα παντελόνια ή τις φόρμες μας, μία τάση που έχει σημαδέψει για τα καλά την αυγή του 21ου αιώνα με celebrities όπως η Britney Spears, η Christina Aguilera και η Jennife Lopez να το φορούν σχεδόν σε κάθε βιντεοκλίπ τους. 

Η ερώτηση βέβαια είνα η εξής: Στην εποχή του oversized και των πολύ ψηλοκάβαλων παντελονιών, ποιος θα μπει στην διαδικασία να φορέσει ένα εσώρουχο που βγαίνει έξω από τα ρούχα του; Κι όμως. Με τις ευλογίες, αρχικά, της Μπέλα Χαντίντ και, στη συνέχεια, της Έμιλι Ρατακόφσκι, αλλά και της Λόπεζ, η οποία με χαρά το επανέφερε, το πιο «άκομψο» τρεντ των τελευταίων δεκαετιών απειλεί να επιστρέψει.

Ο πλανήτης της μόδας δηλώνει τρομοκρατημένος μόνο και μόνο στη σκέψη. Όμως όταν οι διάσημες μιλούν δεν υπάρχουν και πολλά να κάνει κανείς.

Πάντως αν κάποιος σκοπεύει να το φορέσει, τουλάχιστον ας είναι με το σωστό εσώρουχο.

Δες το εδώ

Fleur du Mal Silk Thong ($55)

Δες το εδώ

Fleur du Mal Silk Thong ($55)

Δες το εδώ

Fleur du Mal Silk Thong ($55)

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS