ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό

Στην τιμητική εκδήλωση για τον μεγάλο σχεδιαστή της Chanel στο Grand Palais, η εμβληματική ηθοποιός ήταν αιθέρια επί σκηνής, μαζί με τις Έλεν Μίρεν και Κάρα Ντελεβίν

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό

Αν μπορούσε ο Καρλ Λάγκερφελντ να βρίσκεται την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Grand Palais στο Παρίσι, θα έτριβε τα γαντοφορεμένα χέρια του με ικανοποίηση βλέποντας την αφρόκρεμα της τέχνης και της μόδας να συρρέει στο μέγαρο για να τον τιμήσει σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που διοργάνωσαν τα brands Chanel, Fendi και Karl Lagerfeld.

Η τελετή «Karl for Ever», Καρλ για Πάντα, επιβεβαίωσε τον τίτλο της καθώς ο μεγάλος σχεδιαστής ξαναζωντάνεψε στον κόσμο σύμφωνα με τον Καρλ που έστησε ο οπερατικός και θεατρικός Καναδός σκηνοθέτης Robert Carsen. Οι τοίχοι του Grand Palais καλύφθηκαν με πορτρέτα του Λάγκερφελντ, ανάμεσα σε αυτά και ένα με την πολυαγαπημένη του γάτα, Choupette, ενώ στο βίντεο που προβλήθηκε συνεντεύξεις των Άννα Γουίντουρ, Καρίν Ρόιτφιλντ και Βαλεντίνο Γκαραβάνι συνυπήρχαν με μονταρισμένα ηχητικά ντοκουμέντα από συνέντευξη του ίδιου του Λάγκερφελντ.

Απόλυτα συγκινητική η σκηνική παρουσία εμβληματικών προσωπικοτήτων, που καθεμία τίμησε με τον δικό της τρόπο τον Κάιζερ της μόδας. Μεταξύ άλλων, η Έλεν Μίρεν, ντυμένη όπως η Καρλ Λάγκερφελντ, διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Λάγκερφελντ «The World According to Karl», ενώ η Κάρα Ντελεβίν, μεταμφιεσμένη σε Choupette, ένα κείμενο της Γαλλίδας συγγραφέα Κολέτ. Εκθαμβωτική και αιθέρια σαν ξωτικό η Τίλντα Σουίντον, με την πιο εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα της βραδιάς, που ενσάρκωσε τον «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ, τον αγαπημένο λογοτεχνικό ήρωα του Λάγκερφελντ.

O Καρλ Λάγκερφελντ ξαναζωντάνεψε στο Grand Palais. Μεταμορφώνοντας την Τίλντα Σουίντον σε ξωτικό
Εκθαμβωτική και αιθέρια σαν ξωτικό η Τίλντα Σουίντον, με την πιο εντυπωσιακή βραδινή τουαλέτα της βραδιάς, που ενσάρκωσε τον «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ, τον αγαπημένο λογοτεχνικό ήρωα του Λάγκερφελντ.

Δυόμιση χιλιάδες άτομα εκτιμάται ότι έδωσαν το παρών, ανάμεσα σε αυτούς η Κάρλα Μπρούντι, η Τζίτζι Χαντίντ, η Άννα Γουίντουρ και η πρώτη κυρία της Γαλλίδας, Μπριζίτ Μακρόν.

Μέσα από αυτή τη γιορτή, το κοινό είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή και με λιγότερο γνωστές πλευρές του couturier, όπως το πάθος του για τη μουσική, το τανγκό και τη λογοτεχνία. Το Grand Palais, που έχει φιλοξενήσει τα εικονοκλαστικά σόου του, πλημμύρισε από συγκίνηση και νοσταλγία. Και από όνειρα για το μέλλον, ωστόσο, αφού άλλωστε, όπως έχει πει και ο ίδιος ο Λάγκερφελντ: «Είναι στο χέρι μας να προσαρμοστούμε στους καιρούς μας. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την εξέλιξη».

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

Δείτε ένα βίντεο από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: @chanelofficial

Read Next

05 Δεκ 2025

Τα 4 luxe πανωφόρια για να φορέσετε τις γιορτές

Κομψά, επίκαιρα και ιδανικά για κάθε γιορτινή εμφάνιση.

05 Δεκ 2025

Τι φορούν οι Σκανδιναβές fashionistas όταν έχει πολύ κρύο;

Τα looks που φορούν οι Σκανδιναβές fashionistas και θα σε εμπνεύσουν.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Δεκ 2025

Trend Talk powered by Answear | Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές και γιορτινό glam!

Tις πιο φωτεινές ημέρες του χρόνου, ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου aka Shoprano και items από τα premium brands της Answear.

04 Δεκ 2025

Οι σατέν γόβες από τη Mango που θα φορέσουμε σίγουρα στις γιορτές

Οι γόβες που θα φορέσουμε και τις βρήκαμε στη Mango.

04 Δεκ 2025

Η Έλλη Στάη με glittery μπορντό top και μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε fashion event

Πώς φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι η Έλλη Στάη;

04 Δεκ 2025

Letizia της Ισπανίας | Με statement δερμάτινο jacket που αναβαθμίζει το στιλ κάθε γυναίκας

Το δερμάτινο jacket που επέλεξε η Letizia της Ισπανίας είναι στη statement απόχρωση που απογειώνει ακόμα και μια casual εμφάνιση.

04 Δεκ 2025

Το μπουφάν από την Oysho που θα σε κρατήσει ζεστή όσο κρύο κι αν έχει

Το μπουφάν που θα φοράς συνέχεια τους επόμενους μήνες.

04 Δεκ 2025

To παλτό από τη Stradivarius είναι το hero piece που χρειάζεσαι αυτόν το χειμώνα στη συλλογή σου

Το παλτό που θα φοράς όλο το χειμώνα θα το βρεις στη Stradivarius.

04 Δεκ 2025

Έφη Αχτσιόγλου - Κατερίνα Νοτοπούλου | Τα διαχρονικά παλτό που φόρεσαν με επίκαιρο τρόπο στο Παλλάς

Οι δυο βουλεύτριες βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα.

04 Δεκ 2025

Η Μπέττυ Μπαζιάνα με βελούδινη one shoulder ολόσωμη φόρμα σε σπάνια εμφάνιση

Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του βιβλίου του.

04 Δεκ 2025

Marie Chantal | Με μπορντό κοστούμι και λεοπάρ μποτάκια στο Καλλιμάρμαρο

Η εμφάνιση της Marie Chantal στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.