Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας και για πολλά χρόνια ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο παγκοσμίως. Οι συνεργασίες της με διάσημους σχεδιαστές είναι αμέτρητες. Μία από αυτές ήταν και με το γνωστό οίκο εσωρούχων και καλλυντικών Victoria’s Secret, που έληξε έπειτα από επτά συνεχόμενα έτη. Συγκεκριμένα από το 1999 έως το 2006, η Ζιζέλ υπήρξε αγγελάκι, αλλά απ' ότι φαίνεται η μέχρι τώρα σχέση της με το διάσημο οίκο δεν είναι και η καλύτερη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η εντυπωσιακή καλλονή από τη Βραζιλία εξαπέλυσε τα πυρά της για τον οίκο VS. Αναφερόμενη στα λαμπερά shows, το καλλίγραμμο μοντέλο αποκάλυψε: «Στην αρχή της καριέρας μου, δεν ένιωθα καθόλου άβολα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά χρόνο με το χρόνο, αυτό άλλαξε. Ξεκίνησα να μην αισθάνομαι καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατάω στους διαδρόμους, φορώντας μόνο το μπικίνι ή ένα στρινγκ». Συγκεκριμένα τονίζει, πως τα τελευταία χρόνια απαιτούσε να την καλύπτουν με κάποια κάπα ή φτερά, προκειμένου να μη νιώθει τόσο γυμνή και “εκτεθειμένη”.

Για τη ρήξη της επαγγελματικής της σχέσης με τη VS το 2006 εξομολογήθηκε πως ένιωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει, παρόλο που δεν ήξερε τι ακριβώς ήθελε να κάνει από εκεί και πέρα. «Έκλεισα τα μάτια μου και πήρα μία απόφαση. Ότι κι αν διάλεγα θα ήξερα πως θα ήταν και η σωστή. Η απάντηση λοιπόν ήταν να σταματήσω. Ήταν επίσης και η απάντηση που είχε ανάγκη να ακούσει το σώμα μου και προσπαθούσε να μου το κάνει ξεκάθαρο με κάθε τρόπο».

 

TAGS