Το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90 κάτι άλλαξε στον κόσμο της μόδας. Οι γυναίκες που τότε ήταν έφηβα κορίτσια θα θυμούνται σίγουρα την ημέρα που τα πρώτα μεγάλα καταστήματα της εταιρίας Zara έφτασαν στην Ελλάδα, ένα στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, ένα στην Ερμού της Αθήνας να αλλάζουν τη σχέση μας με τα ρούχα και τις καταναλωτικές μας συνήθειες. Ακόμα και ανέκδοτα βγήκαν τότε για απεγνωσμένα αγόρια που περίμεναν με τις ώρες τα κορίτσια τους έξω από τα μαγαζιά και πράγματι η φρενίτιδα που ζήσαμε δεν είχε προηγούμενο.

Και να που τώρα είναι ξανά η ευκαιρία μας να ψωνίσουμε από την αρχή σα να είναι 1996 και πάλι, αλλά αυτή τη φορά με το καλύτερο γούστο και την αισθητική μίας ενήλικης γυναίκας. Κι αυτό γιατί τα Zara μόλις επανέφεραν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα πολλά από τα ρούχα που είχαν στα ράφια την δεκαετία του '90 και του 00's σε περιορισμένη έκδοση.

Ο υπέροχος μινιμαλισμός που γνωρίσαμε μέσα από την καμπάνια της ισπανικής εταιρίας με την Kέιτ Μος το 2003 επιστρέφει ξανά μαζί με τη γοητεία της μονοχρωμίας του μαύρου και του λευκού.

Υπέροχες, ροκ, μίνι φούστες, δερμάτινα παντελόνια, ριχτά πουκάμισα, απίθανα σακάκια επαναφέρουν στις ζωές μας την πιο λαμπερή δεκαετία. Όχι μία μίμηση της, την ίδια ακριβώς, με σάρκα και οστά.

Δείτε τις παλαιότερες καμπάνιες των Zara:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Wool Blend Trousers (£60)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Shirt-Style Jumpsuit (£90)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Belted Wool Coat (£159)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Dress (£50)

Δες το εδώ 

Zara Limited Edition Poplin Shirt (£30)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Wool Blend Shirt (£50)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Masculine Trousers (£60)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Wool Knit Top (£26)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Leather Trousers (£149)

Δες το εδώ

Zara Limited Edition Leather Mini Skirt (£90)

Δες το εδώ

Zara Leather Heeled Boots With Square Toe (£119)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram