Όσο κι αν παρακολουθείς τα διάφορα, διεθνή fashion blogs δύσκολα θα θυμηθείς την τελευταία φορά που η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε με οποιοδήποτε άλλο τύπο τζιν εκτός από το απόλυτα σύχρονη mommy, το παντελόνι σε ίδια φαρδιά γραμμή, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο trend σε ό,τι έχει να κάνει με το ντένιμ. 

Και τελείως ξαφνικά η σχεδιάστρια που λατρεύει να φοράει ρούχα του δικού της οίκου μόδας εμφανίστηκε με ένα τζιν παντελόνι σε skinny γραμμή και μέχρι εδώ όλα καλά. Μόνο που όσο το βλέμμα μας προχωρούσε προς τα κάτω τόσο κάτι μας φαινόταν κάπως διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Το skinny τζιν της Βικτόρια, το οποίο φέρει και την υπογραφή του brand της, έχει ένα πολύ διαφορετικό τελείωμα από τα αντίστοιχα παντελόνια του ίδιου τύπου, που τόσο αγαπήσαμε και φορέσαμε μερικά χρόνια νωρίτερα.

Το συγκεκριμένο παντελόνι με την ονομασία "Victoria Beckham Slim Flare Jeans" ανοίγει από τη μέση της γάμπας και κάτω δίνοντας διαφορετική αίσθηση στο πόδι. 

Δες την εμφάνιση της Βικτόρια.

Βέβαια μία μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει πάνω στο κατά πόσο η σύλληψη της Βικτόρια για το εν λόγω παντελόνι είναι όντως πρωτοποριακή ή όχι, αφού όπως θα δεις παρακάτω αρκετές εταιρίες διαθέτουν skinny τζιν, αν όχι με το ίδιο, με παρόμοιο τελείωμα,

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πώς το παντελόνι της Bικτόρια λύνει το πρόβλημα το συνδασμού skinny τζιν με anke boots, αφού πλέον μπορούμε να φοράμε άνετα τα συγκεκριμένα μποτάκια κάτω από το ανοικτό τελείωμα του.

Δες το εδώ

Victoria Victoria Beckham Slim Flare Jeans ($365)

Δες το εδώ

TOPSHOP Women's Moto Mid Blue Flared Jamie Jeans €46

Δες το εδώ

PAIGE Transcend Manhattan Boot Cut Jeans, Armstrong €161

 

 

 

TAGS