Είναι από τα πιο χοντροκομμένα παπούτσια που υπάρχουν, αλλά ιδανικά για παραλίες με βότσαλο. Αν και αυτή η εξήγηση δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τη διάδοση που έχουν φέτος το καλοκαίρι τα Crocs. Είναι γεγονός ότι ανέκαθεν κυριαρχούσαν στην παιδική γκαρνταρόμπα, καθώς προστατεύουν τα δαχτυλάκια από ατυχήματα, φέτος όμως βλέπουμε να τα φορούν ακόμα και Instagramers, σε λουκ τόσο αναπάντεχα που στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν Photoshop.

Οφείλουμε όμως τελικά να παραδεχτούμε πως το 2021 είναι η χρονιά των Crocs και, για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με στοιχεία της Lyst, το 2020 ήταν το όγδοο προϊόν που αναζητήθηκε περισσότερο online. Η άνοδός τους συνεχίστηκε καθώς, βάσει τουλάχιστον του BBC, οι διαδικτυακές πωλήσεις τους στο πρώτο τρίμηνο του 2021 αυξήθηκαν κατά 75,3% - και να φανταστεί κανείς ότι είχαμε ακόμα χειμώνα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η μόδα επιχειρεί να κάνει δημοφιλή τα Crocs, αλλά αυτή είναι ίσως η πιο επιτυχημένη προσπάθειά της. Ιδιαίτερα στις πιο ζωηρόχρωμες εκδοχές τους. Αν, τώρα, αποφασίσουμε να ενδώσουμε στην τάση, το πιο ασφαλές περιβάλλον όπου μπορούμε να τα φορέσουμε, αν δεν νιώθουμε έτοιμες να βγούμε για ποτό με Crocs, είναι στην παραλία. Ίσως, για αρχή, να δανειστούμε τα Crocs του γιου μας και βλέπουμε πώς θα πάει.

Δες πώς φορούν τα Crocs στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία ζευγάρια Crocs που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Crocs σε άσπρο-μαύρο με εφέ μαρμάρου, www.asos.com, €55.99

Δες το εδώ

Crocs σε μοβ χρώμα, www.epapoutsia.gr, 43,00 €

Δες το εδώ

Crocs σε κίτρινο χρώμα, www.crocs.eu, €59,99

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: iSTock.com
 

TAGS