Πέντε Ελληνίδες που εμπνέουν, οι Μαρία Ναυπλιώτου, Έσθερ Μαστρογιάννη, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαρίνα Σάττι και Έφη Βράκα, είναι τα νέα πρόσωπα των δύο αειφόρων συλλογών της H&Μ, H&M Conscious και Conscious Exclusive, που λανσάρονται ταυτόχρονα στις 11 Απριλίου.

Τις μούσες της καμπάνιας ενώνει το κοινό όραμα ενός βιώσιμου μέλλοντος, όχι μόνο για τη μόδα αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη. Μέσα από σύντομα βίντεο (που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στη Facebook σελίδα της H&M Hellas), καθεμία εξηγεί για ποιο λόγο επιλέγει να ντύνεται με βιώσιμα, Η&Μ Conscious υλικά. «Αυτή η Conscious συλλογή είναι ένα θαυμάσιο βήμα προς την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους μας – να χρησιμοποιούμε μόνο 100% ανακυκλωμένα ή άλλα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές μέχρι το 2030» είπε ο Isak Roth, Global Sustainability Manager στην H&M.

Οι Ελληνίδες πρέσβειρες των H&M μάς παρακινούν επίσης να αναλάβουμε δράση και να συμμετέχουμε στην Ανακύκλωση Ρούχων. Δεν υπάρχει καλύτερη αφετηρία από την Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων που πραγματοποιεί η H&M σε όλα τα καταστήματά της, όλο τον χρόνο, με ένα μπόνους έως τις 13 Απριλίου: για κάθε σακούλα με ρούχα και οικιακά υφάσματα που φέρνουμε, εξασφαλίζουμε δύο εκπτωτικά κουπόνια 15% για δύο τεμάχια της επιλογής μας για την επόμενη αγορά μας.

Δείτε παρακάτω υπέροχες εικόνες από τη νέα καμπάνια των H&Μ με τις Ελληνίδες μούσες.

Μαρία Ναυπλιώτου
Έσθερ Μαστρογιάννη
Έφη Βράκα
Τζωρτζίνα Λιώση
Μαρίνα Σάττι

Info

Η συλλογή H&M Conscious για την Άνοιξη του 2019 θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως και στο hm.com. Η συλλογή H&M Conscious Exclusive θα πωλείται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54, στην Κύπρο στο κατάστημα της Λευκωσίας (Λήδρας 171-179) και online.

κεντρική φωτό: Έσθερ Μαστρογιάννη από τη νέα καμπάνια των H&Μ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS