Πολλές στρώσεις τούλι, οργάντζα σε παλ αποχρώσεις, κεντήματα με πολύτιμους λίθους, φτερά, πρωτότυπα κοψίματα και ρούχα που θυμίζουν κοστούμια όπερας και προορίζονται, κατά κύριο λόγο, για μουσειακές εκθέσεις- η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι.

Τα ντυσίματα στο front row, υπολείπονται σε θεατρικότητα, αλλά όχι σε πρωτοτυπία. Εκεί η υπερβολή ενθαρρύνεται, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του chic- το μίνιμαλ είναι αποδεκτό μόνο ως ακραία fashion προσέγγιση.

Εκτός αν είσαι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Η Μπριζίτ Μακρόν έδειξε εξαρχής ότι, στο ντύσιμο, ήταν τόσο αντισυμβατική όσο και στη ζωή της. Με αγαπημένο οίκο τον Louis Vuitton, έχουμε δει τη Μακρόν να υποδέχεται πολιτικούς αρχηγούς με skinny jeans, μιλιτέρ jackets αλλά και μίνι cocktail φορέματα- η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής δεν διέφερε ως προς αυτό.

Η Μακρόν εμφανίστηκε στο σόου του Ιταλού σχεδιαστή Giambattista Valli φορώντας skinny jeans και ένα κοραλί T-shirt και μπεζ σουέντ μποτάκια. Και ναι, έδειχνε υπέροχη.

 

 

Τι κρατάμε από την εμφάνισή της; Ότι, όταν έχεις βρει το προσωπικό σου στυλ, μπορείς να το υποστηρίξεις με επιτυχία στις περισσότερες περιπτώσεις. Και αν θέλαμε να δούμε τη Μακρόν με κάτι διαφορετικό, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι αυτό το outfit της ταιριάζει και την αναδεικνύει. Και αυτό είναι πάντα stylish.

Δείτε μία ακόμα εμφάνισή της, μια εβδομάδα πριν: 

TAGS