«Στην πραγματικότητα μόνο 2.000 γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σε θέση να αγοράσουν ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής». Αυτά είναι κάποια από τα πρώτα λόγια του συγγραφέα Kevin Kwan που εστιάζει μέσωτ της δουλειάς και της έρευνας του στην ζωές των πραγματικά πλούσιων γυναικών της Ασίας. 

Ο Kwan ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για να περάσει ολόκληρη την Εβδομάδα Μόδας δίπλα σε μερικές από τις πιο ισχυρές και βαθύπλουτες γυναίκες της μεγαλύτερης ηπείρου στον κόσμο, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το επόμενο βιβλίο του που εμβαθύνει στην καθημερινότητα και τις συνήθειες τους. 

Από τις Φιλιππίνες μέχρι τη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη, οι πιο επιδραστικές fashion bloggers και celebrities έχουν μία κοινή αγάπη. Την υψηλή μόδα και την αποκλειστικότητα που αυτή φέρνει μαζί της. Το γεγονός ότι κάθε φορά που αγοράζεις ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής ή ένα item που κυκλοφορεί σε πολύ-πολύ περιορισμένη έκδοση ξέρεις ότι είσαι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στον κόσμο - ίσως και ο μοναδικός - που το έχουν στην κατοχή τους. 

Σύμφωνα με τον Kwan, για τις συγκεκριμένες γυναίκες, τα ψώνια είναι μία ξεχωριστή, απερίγραπτη εμπειρία που δεν μπορεί να ζήσει ο καθένας από εμάς. Από τα σόου, μέχρι την επιλογή του ρούχου, τα ιδιωτικά ραντεβού με τον σχεδιαστή προκειμένου το κομμάτι να προσαρμοστεί άψογα πάνω τους, μιλάμε για μία αληθινή ιεροτελεστεία που δικαιολογεί τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που βγαίνουν από το πορτοφόλι τους.

Το βίντεο που ακολουθεί, και το οποίο γυρίστηκε για λογαριασμό του Harper's Bazaar, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα βόλτα στο πλευρό 4 από τις πιο εξωφρενικά πλούσιες γυναίκες της γειτονικής ηπείρου. Ο τρόπος με τον οποίο αγοράζουν ρούχα και καταναλώνουν την μόδα και την ομορφιά ξεπερνά και την πιο τρελή μας φαντασία. 

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS