Η Η&Μ συνεργάζεται σε νέα συλλογή με τη συγγραφέα, καλλιτέχνιδα και αφηγήτρια Yrsa Daley-Ward, η ποίηση της οποίας αποτελεί μια ωδή στη ζωή, τη θηλυκότητα και την αυτοεκτίμηση. Άνετα κομμάτια loungewear συνδυάζουν τα λόγια της καλλιτέχνιδας με υλικά που προέρχονται από πιο αειφόρες πηγές. 

Φράσεις από τα πιο μεγάλα ποιήματα της Daley-Ward, όπως «Αν πρέπει να πιεστείς για να χωρέσεις, τότε δεν είναι σωστό για σένα» ή «Πάντα θα υπάρχει η καρδιά σου», έχουν τυπωθεί σε επιλεγμένα κομμάτια για να ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών και να χαρίσουν ελπίδα. Βασικά κομμάτια της συλλογής αποτελούν η μπεζ βερμούδα, τα φούτερ με τα τυπωμένα σλόγκαν, τα oversized t-shirts, τα κοντά μπλουζάκια χωρίς ραφές, και το φούτερ με τα πολύ φαρδιά μανίκια.

Βασικά κομμάτια της συλλογής αποτελούν η μπεζ βερμούδα, τα φούτερ με τα τυπωμένα σλόγκαν, τα oversized t-shirts, τα κοντά μπλουζάκια χωρίς ραφές, και το φούτερ με τα πολύ φαρδιά μανίκια.

Οι σιλουέτες είναι σκόπιμα φαρδιές ή αγκαλιάζουν το σώμα, ενθαρρύνοντας αυτόν που φοράει τη συλλογή να νιώθει άνετα, χωρίς να χάνει την αίσθηση του στυλ. Απαλοί τόνοι του γκρι και του μπεζ δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας και αυτοπεποίθησης, ενώ οι πανέμορφες λαδί αποχρώσεις προσθέτουν ζεστασιά. Η ίδια η Daley-Ward πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής και υποστηρίζει την ελπίδα και τη γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από μια σειρά βίντεο που απεικονίζουν τις καθηλωτικές φράσεις της.

Η πλήρης συλλογή λανσάρεται παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 11 Φεβρουαρίου. Επιλεγμένα κομμάτια της είναι ήδη διαθέσιμα αποκλειστικά στο hm.com.

Δείτε μερικά από τα λουκ της νέας συλλογής:

Δείτε τρία κομμάτια που μπορείτε να αγοράσετε:

Φούτερ με 60% οργανικό βαμβάκι, YRSA DALEY-WARD & H&M, 19,99 EUR
T-shirt με 100% οργανικό βαμβάκι, YRSA DALEY-WARD & H&M, 14,99 EUR
Παντελόνι φόρμας YRSA DALEY-WARD & H&M

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτογραφίες: H&M
 

TAGS