Ας είμαστε ειλικρινείς, Η εποχή δεν έχει σημασία. Το ντένιμ είναι πάντα στη μόδα και ακόμα κι εκείνες τις φορές που έχουμε δει μερικές αρκετές παράξενες ή ακόμα και κακόγουστες παραλλαγές του κλασικού, αγαπημένου παντελονιού εξακολουθούμε να το υποστηρίζουμε φανατικά και με μανία.

Όταν πρόκειται για το καλοκαίρι βέβαια τα πράγματα είναι λιγάκι διαφορετικά αφού το χοντρό και ζεστό τζιν ύφασμα δεν είναι και το πιο ιδανικό όταν ο υδράργυρος εκτοξεύεται. 

Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα πιο λεπτό παντελόνι, φτιαγμένο από ελαφρύ ντένιμ, σε ανοιχτό μπλε χρώμα, δύο έξυπνα τοποθετημένα μπαλώματα για πιο χαλαρή αίσθηση, γυρισμένα ρεβέρ και μία χρυσή, απόλυτη καλοκαιρινή ζώνη από σχοινί στη μέση;

Πριν από λίγο καιρό είχαμε ξαναγράψει ότι αυτό το στυλ μέσης στα τζιν παντελόνια θα ξετρελάνει τους πάντες τη νέα σεζόν (δες εδώ) και απ'ότι φαίνεται είχαμε δίκιο, αφού και η Μαργκότ Ρόμπι υπέκυψε στο συγκεκριμένο λουκ.

Ο τρόπος δε που συνδύασε το παντελόνι με το λευκό cropped top και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της με σκελετό «γάτας» είναι ακόμα ένας λόγος να ενθουσιαστείς και να την αντιγράψεις από πάνω μέχρι κάτω.

Δες το εδώ

LA VIE ANAIS JEAN $99.00

 

TAGS