Ωραία τα άσχημα αθλητικά (με απόλυτη συνείδηση της παραδοξότητας αυτής της φράσης), άνετα τα χοντροκομμένα sneakers που στρογυλλοκάθισαν ως πρωταγωνιστική τάση στο πεδίο των υποδημάτων τα τελευταία δύο χρόνια. Οι αισθητικές ενστάσεις κάμφθηκαν, μεταξύ άλλων, με το ισχυρότερο των επιχειρημάτων- τον ασύγκριτα πρακτικό και βολικό χαρακτήρα τους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Παλιότερα, μόνο για πλάκα θα μπορούσε κάποια σταρ να σκεφτεί ότι θα προτιμούσε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με άνετα αθλητικά παρά με άβολες γόβες- τώρα τα sneakers θεωρούνται εξίσου κουλ για βραδινές εμφανίσεις (ίσως και λίγο περισσότερο). Η Σιένα Μίλερ μάλιστα το έκανε και με αθλητικό-μπότα. Για τέτοια πρόοδο μιλάμε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αλλά επειδή οι τάσεις τρέχουν πιο γρήγορα από όσο προλαβαίνουμε, το νέο must παπούτσι έρχεται να μας ξεβολέψει. Ναι, οι ψηλές μπότες με ύφασμα που σουρώνει πάνω απ΄τον αστράγαλο ήταν στη μόδα και πέρυσι, αλλά φέτος επανέρχονται δυναμικά με απαιτητικό τακούνι-στιλέτο και μύτη, ντυμένες σε πολυτελή δέρματα με animal prints ή μονόχρωμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Φοριέται με τα πάντα και φυσικά πρωταγωνιστεί- ένα τέτοιο παπούτσι δεν χαμηλώνει με κανένα συνδυασμό. Το μόνο που απαιτεί είναι δυνατές γάμπες για περήφανο, αποφασιστικό περπάτημα στις λεωφόρους της πόλης. Η μισή γοητεία μιας τέτοιας μπότας είναι ο τρόπος που την περπατάς και η νέα τάση καλεί για ευελιξία και προσαρμοστικότητα. 

Δες παρακάτω τρεις από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας τάσης. 

Δες το εδώ

Βελούδινες μάυρες μπότες με καφέ λεπτομέρειες, Malone Souliers by Roy Luwolt, €685

Δες το εδώ

Λευκές ψηλές μπότες με τακούνι, Find, £103

Δες το εδώ

Kόκκινες snakeskin μπότες, New Look, £34.99

 

TAGS