Ένας από τους λόγους που ο αμερικάνικος λαός αγάπησε το ζεύγος Ομπάμα, ήταν, εκτός των άλλων και το χαλαρό, ανθρώπινο προφίλ τους. Ήταν ένα cool προεδρικό ζευγάρι. Η ζωή τους, μετά το τέλος της θητείας τους στο Λευκό Οίκο, το αποδεικνύει. 

Έχοντας πρόσφατα εμφανιστεί σε ένα μαθητηικό συνέδριο με τζιν και σακάκι, η Μισέλ Ομπάμα τόλμησε άλλο ένα look το οποίο κάνει το γύρο του ίντερνετ. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη συναυλία της Βeyonce στο Παρίσι, συνοδεύοντας την μικρότερη κόρη της, Sasha Obama. 

Όμως, η Ομπάμα δεν επέλεξε ένα άνετο κοκτέιλ φόρεμα ή έστω, ένα τζιν όπως την προηγούμενη φορά, αλλά ένα λευκό, κοντό σορτσάκι, συνδυασμένο με φλατ σανδάλια και λευκό τοπ. Μάλιστα, πρόσθεσε μια πιο fashion πινελιά στο σύνολο, φορώντας από πάνω ένα λευκό oversized πουκάμισο και ασημένιους κρίκους. 

 

 

Η Μισέλ παρακολούθησε τη συναυλία από μια ειδική θέση στο πλάι της σκηνής, μαζί με τη μητέρα της τραγουδίστριας, ενώ κατά τη διάρκειά της χόρευε και τραγουδούσε. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια συνοδεύει της κόρες της σε συναλία της Beyonce- το ίδιο είχε συμβεί και το 2014. 

 

 

Πάντως, η ίδια έδειχνε άνετη και χαλαρή μέσα σε αυτό το look που της πήγαινε πραγματικά. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα λάθος- αντίθετα, θα πάρουμε ιδέες από την εμφάνισή της για την επόμενη συναυλία που έχουμε κλείσει. 

 

 

 

 

TAGS