Στον συνδυασμό χρωμάτων δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες. Μόνο αν φορέσεις δύο διαφορετικά κομμάτια και παρατηρήσεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη θα αντιληφθείς αν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο λουκ. Διά της δοκιμής και του λάθους, θα ανακαλύψεις συνδυασμούς που δεν είχες καν φανταστεί, όπως έκαναν οι παρακάτω fashion bloggers που σετάρουν φαινομενικά ετερόκλητες αποχρώσεις με υπέροχο τρόπο.

Το colour blocking τους είναι δημιουργικό, φρέσκο και μπορεί να γίνει έμπνευση για να εντάξεις το χρώμα στην καθημερινότητά σου έτσι ώστε να συγκεντρώσεις άπειρα κολακευτικά βλέμματα και να δείξεις νεότερη. Γιατί, τελικά, κανένα λίφτινγκ δεν είναι πιο αποτελεσματικό από ένα χρωματικό ταίριασμα που αναδεικνύει την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δες τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς που δεν έχεις σκεφτεί:

Ροζ + καφέ: Το αποτέλεσμα αποπνέει φαντασία και ταυτόχρονα πολυτέλεια, ιδιαίτερα αν ενδώσεις σε ένα καμηλό παλτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πορτοκαλί + μπλε του κοβαλτίου: Το πορτοκαλί είναι ένα δύσκολο χρώμα, αλλά ακόμα και αν φορεθεί σε ένα οικονομικό κομμάτι μπορεί να δείξει υπέροχο αν οι ιδιοτροπίες του εξισορροπηθούν από την κομψότητα του μπλε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πράσινο + λιλά: Η αλήθεια είναι ότι το πράσινο και το μοβ έχουν συνυπάρξει ξανά, αλλά η ινσταγκράμερ ποντάρει σε μια πιο παστέλ απόχρωση που φέρνει νωρίτερα την άνοιξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κίτρινο + πετρόλ: Δυνατή τάση φέτος το πετρόλ, όταν συνδυάζεται με το κίτρινο μαζί βρίσκουν την ισορροπία ανάμεσα στην ψυχρότητα και τη ζεστασιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Δερμάτινα mules Simon Miller, www.net-a-porter.com, €390.00

Δες το εδώ

Φόρεμα με ζώνη Adriana Degreas, www.matchesfashion.com, €769

Δες το εδώ

Πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη, www.zara.com, 9,99 EUR

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS