Ο Karl απουσιάζει, αλλά η Chanel συνεχίζει να χτυπάει τα τύμπανα των επιδείξεων μόδας. Γιατί Chanel ίσον μόδα. Και μόδα ίσον υψηλή ραπτική, πέρα από pret a porter. 

Το Παρίσι φιλοξενεί την εβδομάδα υψηλής ραπτικής και όπως ήταν φυσικό το σόου της Chanel έκανε τρομερά μεγάλη εντύπωση -όση ακριβώς αναμενόταν. Το Grand Palais αυτή τη φορά μεταφορφώθηκε σε μια επική, τριών επιπέδων βιβλιοθήκη στο στυλ και την κλίμακα του αρχικού αναγνωστηρίου του Βρετανικού Μουσείου.

Το μήνυμα της πρώτης επίδειξης υψηλής ραπτικής της Virginie Viard από τότε που ανέλαβε τα ηνία του οίκου Chanel, έγινε αμέσως κατανοητό. Κλασική πολυτέλεια και σύγχρονη φινέτσα σε κάθε λουκ. 

REUTERS/Charles Platiau

Η επιλογή μιας βιβλιοθήκης σαν σετ- με αξεσουάρ γυαλιά μυωπίας και παπούτσια τύπου slippers αντί για τις παραδοσιακές μπαλαρίνες του oίκου χάρισαν μία νέα, φρέσκια -αλλά πάντα κλασική- πινελιά. 

REUTERS/Charles Platiau

«Ονειρευόμουν μια γυναίκα με απαράμιλλη κομψότητα και μια ρευστή και ελεύθερη σιλουέτα, ό, τι μου αρέσει στην γοητεία της Chanel», δήλωσε η Virginie Viard πριν από την επίδειξη.

Η Virginie Viard έχει χαρίσει νέο αέρα στον θρυλικό οίκο / REUTERS/Charles Platiau

Δείτε ολόκληρο το σόου: 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS