Φαίνεται πως η αγάπη του κοινού για τα Zara έχει φτάσει πλέον σε τέτοια επίπεδα που ως αποτέλεσμα της καταναλωτικής μανίας η οποία κυριαρχεί σε πάρα πολλές γυναίκες κάθε φορά που μπαίνουν σε κάποιο κατάστημα του brand, ο κόσμος έχει ανάγκη από μία σελίδα με τίτλο "The Devils Wear Zara" μέσω της οποίας μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις τελευταίες κυκλοφορίες αλλά και πώς έχουν φορέσει τα κομμάτια της εταιρίας μερικές από τις πιο στιλάτες γυναίκες του διαδικτύου. 

H Lauren, η οποία είναι στιλίστρια με μεγάλη αδυναμία στο εν λόγω brand και ευθύνεται για την δημιουργία του "The Devils Wear Zara" μπήκε λοιπόν στην διαδικασία να τσεκάρει στο Instagram ποιο είναι εκείνο το ένα τρεντ που κυριαρχεί φέτος το χειμώνα, φοριέται με τρέλα από τις πιο επιδραστικές fashion bloggers των social media και το οποίο, φυσικά, υπάρχει σε πληθώρα στο διάσημο κατάστημα ένδυσης. 

Η ίδια το έχει βαφτίσει ως την «πιο φωτογενή, στιλιστική τάση της φετινής σεζόν», αυτή που δείχνει πιο όμορφη στις φωτογραφίες μας, αναβαθμίζοντας την κάθε εμφάνιση σε πιο πολυτελή. Ο λόγος για το snakeskin, τα ρούχα με μοτίβο που μοιάζε με δέρμα φιδιού, ένα τρεντ που μαζί με το λεοπάρ έχει σίγουρα εγκατασταθεί στις ντουλάπες πολλών γυναίκων για αυτή, τουλάχιστον, τη σεζόν. 

Η στιλίστρια συγκέντρωσε πολλές φωτογραφίες από bloggers, οι οποίες φορούν το συγκεκριμένο μοτίβο σε αρκετές εμφανίσεις τους, δείχνοντας την κομψότητα και την υπεροχή που μπορεί να πετύχει κανείς φορώντας snakeskin. Μάλιστα η Lauren φρόντισε τα κομμάτια που επέλεξε να κοστίζουν όλα λιγότερο από 100 δολάρια, δείχνοντας μας πώς να το κάνουμε χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.

Αν θες να ξεφύγεις λίγο από την μανιέρα του λεοπάρ που έχει πλημμυρίσει τα πάντα γύρω μας, τώρα ξέρεις που να στραφείς.

Δες το εδώ

Zara Snake Print T-Shirt ($26)

Δες το εδώ

Zara Semi-Sheer Printed Top ($40)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες το εδώ

Zara Heeled Printed Snakeskin Boots ($100)

Δες το εδώ

Zara Snake Print Pants ($100)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

ANIMAL PRINT KNIT SWEATER DETAILS 39.90 USD

Δες το εδώ

HANDBAG WITH BAMBOO HANDLE DETAILS 49.90 USD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Δες το εδώ

SNAKE PRINT PLEATED MIDI SKIRT DETAILS 69.90 USD

Δες το εδώ

HEELED ANIMAL PRINT ANKLE BOOTS DETAILS 89.90 USD

 

 

TAGS