Πολλά πράγματα έχουν γραφτεί για τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις το λουκ σου να δείχνει πιο πολυτελές. Από τα κομμάτια φτιαγμένα από δέρμα, μέχρι τα αξεσουάρ με κροκό εφέ και τα χρυσά κοσμήματα οι μικρές λεπτομέρειες είναι τελικά εκείνες που κάνουν τη διαφορά στο στυλ μας, κάνοντας τα ρούχα μας να δείχνουν πιο ακριβά.

Αυτή τη σεζόν πάντως τα μάτια των fashion editors και των influencers έχουν στραφεί προς μία συγκεκριμένη τάση που όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει των πάντων το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχνονται. 

Οι πιέτες είναι το μικρό «touch» εκείνο που είναι αρκετό για να μεταμορφώσει τα ρούχα σου, κάνοντας το συνολικό στυλ σου να δείχνει πολύ πιο πολυτελές και ξεχωριστό.

Φέτος, φούστες,παντελόνια, μπλούζες, φορέματα και πουκάμισα επιστρατεύονται έχοντας πια πάνω τους μικρές, λεπτές, κομψές πιέτες για ένα πιο σοφιστικέ, πιο κλασάτο λουκ. 

Μετά τις φούστες που ήδη ήταν μεγάλο τρεντ τα περασμένα χρόνια τώρα κάθε item της γκαρνταρόμπας σου επιτρέπεται και πρέπει να είναι πλισέ.

Μία ματιά στο Instagram θα σε πείσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Mango Asymmetric Pleated Dress ($100)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Pleats Please Issey Miyake Split-Cuff Pleated Trousers ($354)

Δες το εδώ

ΠΛΙΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΖARA, 17,95 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Pixie Market Pale Blue Ruched Shirt ($98)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

H&M Pleated Wrap-Front Skirt ($50)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS