Μία γυναίκα βάφεται, χτενίζεται, ντύνεται και βγαίνει από το διαμέρισμα της σε κάποια γειτονιά του Παρισιού. Η νύχτα έχει ήδη πέσει ολόγυρα και εκείνη βαδίζει ξένοιαστη και αγέρωχη χωρίς περιττά βάρη, δίχως μάσκα προστασίας, με ανεβασμένη διάθεση και σέξι βλέμμα προς τα πιο πολυσύχναστα μπαρ της πόλης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που οι περισσότεροι από εμάς προσμένουμε, μία ζωή που να θυμίζει σε πολλά τη ζωή που ξέραμε πριν από την πανδημία του κορονοϊού, μία ζωή στην οποία αυτό που θα έχει πραγματική σημασία δεν θα είναι μία ακόμα βραδινή έξοδος αλλά η ελευθερία και η δυνατότητα ο καθένας από εμάς να μπορεί να είναι ο απόλυτος εαυτός του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να μπορεί να κάνει τα πράγματα που τον γεμίζουν και να βλέπει τους ανθρώπους που αγαπάει όποτε ο ίδιος επιθυμεί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ίσως με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chanel, Virginie Viard, έστησε ένα σόου γεμάτο από την κινητικότητα και την ορμή όλων εκείνων που ελπίζουμε ότι θα έρθουν όταν πια αυτή η πανδημία θα αποτελεί παρελθόν. Έτσι αυτή τη φορά η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου δεν έγινε στο εντυπωσιακό Grand Palais, αλλά σε ένα από τα πιο διάσημα και ζεστά κλαμπ του Παρισιού, το φημισμένο Castel, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της late night ζωής της πόλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cosy τουίντ σακάκια, υπέροχες διαφάνειες, cropped μπλουζάκια και τζάκετς, μεταλιζέ πανωφόρια και φλατ γούνινες μπότες (κάτι μας λέει ότι μία νέα, καυτή τάση μόλις γεννήθηκε στον κόσμο των υποδημάτων). αποτελούν τη νέα συλλογή του οίκου Chanel για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021, μία συλλογή που ευχόμαστε πως όταν είναι θα είναι πια διαθέσιμη στα καταστήματα ο κόσμος μας «θα έχει ξαναβάλει τις ρόδες του σε ραγές και θα έχει αρχίσει να κυλάει,  να κυλάει, να κυλάει ξανά», που έλεγαν και οι Τρύπες στα 90's.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS