Τα καλοκαίρια στην Ιταλία είναι υπέροχα. Αυτή η διαπίστωση είναι πέρα και πάνω από κάθε αμφισβήτηση. Το ίδιο και το ιταλικό στυλ. To ίδιο και το ιταλικό φαγητό, αλλά και το κλασικό Campari-Soda.

Ο κλασικισμός της φινέτσας αγκαλιά με την πολυτέλεια του υψηλού γούστου. Ό,τι ακριβώς είναι τα Falconeri.

Η νέα γυναικεία συλλογή της Falconeri για τη σεζόν άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 αποπνέει κάτι το απροσδόκητο. Νέα λουκ συνδυάζονται με τρέχουσες τάσεις που αποδίδονται μέσα από μία διάθεση πειραματικής δημιουργικότητας. Ρούχα που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, ρούχα που προκαλούν συναισθήματα και ιδέες. Ρούχα που προδίσουν την αγάπη σου για τη ζωή. 

Η νέα συλλογή διακρίνεται για την κομψότητα και την απλότητά της και φέρνει μία πνοή άνοιξης και θηλυκότητας.Καθημερινά looks αλλά και κομψά βραδινά, τα must-have κομμάτια είναι black & white, μίνιμαλ, γραμμικά και πάντα κομψά.

Ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά κοντράστ των αλληλεπιδράσεων: glossy με matt, λείο με έντονη υφή, διαφανές με οπάκ και το αρχετυπικό μαύρο και λευκό. Μία αλληλεπίδραση στοιχείων με την κατάλληλη δόση αισθησιακού στυλ.

Το λευκό είναι απόλυτα απαραίτητο για το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα νέα σχέδια της Falconeri. All-white outfits σε μαλακές χαλαρές γραμμές, σε navy mood και διακριτικό, μίνιμαλ, άνετο και κομψό στυλ.

Το εφέ των Falconeri, πέρα από το ακαταμάχητο στυλ, κρύβει, επίσης, κάτι μαγικό: μπορεί να σε μεταφέρει νοητά σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο αγαπημένο σου μέρος, την αγαπημένη σου ώρα της ημέρας, σε έναν χορό απολαύσεων: στο Γαλάζιο Σπήλαιο, στο Κάπρι, για παράδειγμα. Ή όπου αλλού εσύ θέλεις.

Falconeri

 

TAGS