Πίσω από τη νέα συλλογή «Love Will Tear Us Apart» SS’21 του ελληνικού brand BLAMEYOURDAZE παραμονεύει μία ιστορία αγάπης όπου κάθε κομμάτι της κινεί τα νήματα με διαφορετικό τρόπο.

Για το φετινό καλοκαίρι που τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν, το Free shirt dress προσφέρει μια ήρεμη ελαφρότητα. Το Dazedeye sleeveless dress είναι το νέο κλείσιμο ματιού στο σήμα κατατεθέν του brand, στο βαμβακερό Pure top η άνεση μοιάζει με μια ανέμελα δεμένη πλεξούδα στα μαλλιά και τα Forever shorts πρωταγωνιστούν σε εκείνη τη μικρή στιγμή ευτυχίας στην καθημερινότητα που θα θέλαμε να κρατήσει για πάντα. Η φούστα Ocean pareo θροϊζει φλερτάροντας, ενώ στο Vain top η ματαιοδοξία δεν έδειχνε ποτέ πιο ανεπιτήδευτη.

Τα πρώτα αιχμηρά σκιρτήματα εμφανίζονται με το Heart beat top, ο έρωτας απλώνεται αχόρταγα στη φούστα Love slits και όλα καταλήγουν στα χείλη με το Lips slip dress. Την επόμενη μέρα, η σύγχρονη Αφροδίτη αναδύεται φορώντας το Venus dress ή το Boy shirt που βρίσκει εύκαιρο δίπλα της. Τυλίγοντας γύρω από το σώμα την Orbit φούστα είναι σαν να παίρνουν σχήμα δύο νέες παράλληλες τροχιές, ενώ το Wrap Around shirt dress είναι η αίσθηση μιας απαλής, σταθερής αγκαλιάς. Όπου και να βγει, θα υπάρχει πάντα το Carving jumpsuit για να συνεχίζουμε χαράσσοντας τη δική μας πορεία.

Τυλίγοντας γύρω από το σώμα την Orbit φούστα είναι σαν να παίρνουν σχήμα δύο νέες παράλληλες τροχιές, ενώ το Wrap Around shirt dress είναι η αίσθηση μιας απαλής, σταθερής αγκαλιάς. Όπου και να βγει, θα υπάρχει πάντα το Carving jumpsuit για να συνεχίζουμε χαράσσοντας τη δική μας πορεία.

Βαμβακερά μακό σε διάφορα χρώματα και το κλασσικό αγαπημένο rip του BLAMEYOURDAZE συνθέτουν τη νέα συλλογή «Love will tear us apart» SS21 και έχουν σχεδιαστεί για να χωρέσουν δυνατές εμπειρίες και για να φορέσουμε τις επιθυμίες μας.

Η BLAMEYOURDAZE δημιούργησε μια playlist για τη νέα συλλογή“Love will tear us apart”με πολλή αγάπη και θα τη βρείτε στο παρακάτω link:

https://open.spotify.com/playlist/5qRJQAOOHjApCUHa5BzIpC?si=BImIolUNTbWW2G7kWi75Og 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS