Η εποχή των περίτεχνων, απαιτητικών outfits έχει περάσει για τα καλά, τουλάχιστον σε αυτή την κοινωνική φάση που διανύουμε. Τα σόσιαλ μίντια μιλούν από μόνα τους: Kάθε γνωστή influencer στον πλανήτη λατρεύει να ποζάρει στο ίνσταγκραμ με ένα και μόνο ρούχο. Άνετες, φαρδιές, αθλητικές φόρμες.

Η τάση εφαρμόζεται άψογα και στην καθημερινή μας ζωή, εκείνη που δεν σχετίζεται με τα όσα χαζεύουμε στο ίντερνετ στον ελεύθερο χρόνο μας, καθώς οι φόρμες έχουν γίνει η πρώτη και η τελευταία επιλογή για όλες και όλους εκείνους που εδώ και μήνες εργάζονται καθημερινά από το σπίτι. Σύμφωνα με παγκόσμια στατιστικά στοιχεία τα οποία προκύπτουν από μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο οι αναζητήσεις καταναλωτών που αφορούν σε φόρμες και αθλητικό ρουχισμό έχει αυξηθεί κάτα 123% σε σχέση με άλλες χρονιές, ένα τεράστιο ποσοστό που δείχνει πάρα πολλά.

Φυσικά οι επιλογές είναι αμέτρητες, είτε θέλεις να επενδύσεις σε ένα ακριβό κομμάτι κάποιου πολυτελούς brand, είτε ενδιαφέρεσαι για ένα πολύ πιο οικονομικό κομμάτι από κάποια αλυσίδα γρήγορης μόδας. Ανάμεσα στα χιλιάδες σχετικά items που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά όλα δείχνουν ότι ένα συγκεκριμένο έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει λίγο περισσότερο τον κόσμο του ίντερνετ και να πάρει, μάλιστα, και την έγκριση γνωστών celebrities. 

Ο λόγος για τις φόρμες της εταιρίας Frankie Shop, ένα brand που λατρεύει η Χάλεϊ Μπόλντγουιν Μπίμπερ, και το οποίο έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει καλτ στάτους ανάμεσα στους κύκλους της μόδας που ξετρελαίνονται για αθλητικό ντύσιμο. Συγκεκριμένα η φόρμα της εταιρίας με την ονομασία Vanessa είναι εξαιρετικά αγαπητή στο διαδύκτιο, κυκλοφορεί σε μεγάλη ποικιλία από χρώματα και μήκη, ενώ κάποια από τα σχέδια έχουν γίνει ήδη sold out.

Mία ματιά στο ίνσταγκραμ θα σε πείσει:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Sweatshirt (£135)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Track Pants (£125)

Δες το εδώ

Frankie Shop Jaimie Oversized Cotton-Jersey Sweatshirt and Shorts Set (£110)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Sweatshirt (£135)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Track Pants (£125)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cropped Cotton-Terry Sweatshirt (£81)

Δες το εδώ

Frankie Shop French Cotton-Terry Track Pants (£96)

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS