Ίσως έχεις στο μυαλό σου ότι οι γυναίκες που είναι βαθιά βουτηγμένες στον κόσμο της μόδας δεν έχουν λόγο αλλά ούτε και ανάγκη να στραφούν στα πιο οικονομικά Zara για να βρουν τις κατάλληλες ενδυματολογικές λύσεις που χρειάζονται. 

Εδώ και καιρό όμως μερικές από τις πιο δημοφιλής και καταξιωμένες fashion editors του εξωτερικού μας έχουν εκπλήξει επανειλημμένα συμπεριλαμβάνοντας την διάσημη αλυσίδα καταστημάτων ανάμεσα στις πιο αγαπημένες τους μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λίγο η ποιότητα που έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, λίγο ο σχεδιασμός των ρούχων που μοιάζει όλο και ανώτερος, τα Zara έχουν αναδειχθεί στην απόλυτη μοδάτη και ενημερωμένη λύση για χαμηλούς προϋπολογισμούς. Και τώρα η fashion blogger Reesee Blutstein μέσω του προσωπικού της blog αλλά και των λογαριασμών της στα social media μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό της, ποιο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν από τα Zara που η ίδια θα φορέσει χωρίς σταματήμο το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε.

Μάλιστα το θέμα συνοδεύεται και από μία όμορφη φωτογράφηση, στην οποία βλέπουμε σε πρώτο πλάνο την ριγέ, σικ πουκαμίσα της γνωστής μάρκας, φορεμένη πάνω από λευκό ολόσωμο μαγιό. Οι ειδικές μας παρακινούν να φορέσουμε μία άνετη φαρδιά και κομψή πουκαμίσα με δέσιμο στη μέση από το πρωι μέχρι το βράδυ, αφού κολλάει ιδανικά τόσο στην παραλια όσο και στο βραδινό ποτό σου σε κάποιο ελληνικό νησί.

Δες το εδώ

ΡΙΓΕ ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΖΩΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΖARA, 49,95 EUR

 

TAGS