Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας και πολύ πιθανό να έχει συμβεί και σε εσένα. Να κοιτάξεις δηλαδή μία παλαιότερη φωτογραφία και να παρατηρήσεις όλα τα στιλιστικά λάθη που έκανες στα σύνολα σου. Η αναζήτηση του στιλ δεν είναι μία εύκολη υπόθεση και χρειάζονται αρκετές δοκιμές μέχρι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει και τι όχι. Ωστόσο, όλη αυτή τη διαδικασία σίγουρα αξίζει, αφού με τον καιρό μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Υπάρχουν μάλιστα μερικά styling λαθάκια, που πολλές από εμάς συνεχίζουμε να κάνουμε και χρειάζεται σίγουρα να σταματήσουμε. Ποια είναι αυτά;

Τα styling tips που θα σε βοηθήσουν

#1

Σίγουρα τα trends που παρουσιάζονται κάθε σεζόν μπορούν να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα. Εάν θέλεις όμως να παραμείνεις πιστή στο στιλ σου, υπάρχει ένα tip που ακολουθούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες και θα σε βοηθήσει. Το μυστικό είναι να πειραματίζεσαι με τα αξεσουάρ σου. Για παράδειγμα, εάν μία σεζόν οι neon αποχρώσεις είναι top, προτίμησε να αποκτήσεις μία τσάντα, ένα ζευγάρι γόβες ή ένα φουλάρι. Εάν νιώθεις πως ταιριάζει στο στιλ και σε κάνει να νιώθεις κομψή, τότε μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο. Τα baby steps λοιπόν θα σώσουν το ντύσιμο σου από αστοχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


κεντρική φωτό: iStock.com
 

TAGS