Οι ψυχολόγοι και οι σύμβουλοι σχέσεων υποστηρίζουν πως το πόσο ελκυστικοί δείχνουμε στο αντίθετο φύλο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ενδυματολογικές μας επιλογές, αφού  υπάρχουν ρούχα που ερεθίζουν τους άντρες και κάνουν την εικόνα μας να φαντάζει πολύ πιο θελκτική. 

Το κόκκινο χρώμα είναι σίγουρα το νούμερο ένα στην λίστα, αυτό που κάνει τον αντρικό πληθυσμό να στρέψει πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τα μάτια του πάνω σε μία γυναίκα. Δεν είναι όμως το μόνο. Μία fashion blogger από την Αμερική μοιράζεται την εμπειρία της και ισχυρίζεται πως τις περισσότερες φορές που παρατήρησε πολύ πιο έντονη την προσοχή των αντρών πάνω της φορούσε ακριβώς την ίδια φούστα.

Η Κristen Nichols υποστηρίζει, λοιπόν, πως μία συγκεκριμένη, slip φούστα με λεοπάρ μοτίβο μαγνητίζει τα βλέμματα

Είναι λοιπόν μία λεία, εφαρμοστή, μεταξωτή, σέξι φούστα το πιο ερωτικό ρούχο του καλοκαιριού; Μπορεί αυτό το ύφασμα να κάνει την καρδιά των αγοριών στα κυκλαδίτα στενά να χτυπήσει πιο γρήγορα; Τελικά το λουκ μπορεί να ξυπνήσει τον ερωτισμό; Σύμφωνα με την Nichols, ναι, μπορεί.

Και μοιράζεται μαζί μας δύο εμφανίσεις της με αυτή τη φούστα στην καρδιά του Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας πως και τις δύο φορές κάποιος την φλέρταρε ή της ζήτησε ραντεβού. Επίσης η Kristen υποστηρίζει πως αυτό είναι το ρούχο το οποίο οι περισσότερες γυναίκες την έχουν ρωτήσει από που έχει αγοράσει, κι ίσως αυτό να είναι ακόμα πιο σημαντικό αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τελικά οι γυναίκες ντυνόμαστε για τις άλλες γυναίκες πολύ περισσότερο απ' ότι για να προσελκύσουμε τον θαυμασμό των αντρών.

Δες παρακάτω τις δύο εμφανίσεις της Nichols.

 

 Δες το εδώ

SLIP SKIRT Vince 208,17€

Δες το εδώ

Crêped Skirt,H&M, $34.99

Δες το εδώ

Zoe Skirt $148

Δες το εδώ

RIXO LONDON Georgia pleated floral-print silk crepe de chine midi skirt$180

 

 

 

 

 

TAGS