Η τελευταία ταινία της Σοφία Κόπολα έχει αφήσει ήδη το δικό της, ξεχωριστό στίγμα στα κινηματογραφικά πράγματα. Το "Beguiled" είναι αυτό που πολύ ονομάζουν «η ταινία του καλοκαιριού» με μερικά από τα πιο γοητευτικά ονόματα του σινεμά να κάνουν πέρασμα από την κάμερα της διάσημης σκηνοθέτιδος. 

H Νicole Kidman και η Elle Fanning μοιράζουν κύμματα ελκυστικού μυστηρίου και υψηλών υποκριτικών χαρισμάτων σε μία ιστορία εποχής, η οποία έχει ήδη κλέψει την παράσταση όπου κι αν έχει προβληθεί, χαρίζοντας μάλιστα στην Κόπολα το βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ των Καννών, το πρώτο που κερδίζει γυναίκα σκηνοθέτης από το 1961 και μετά.

Αυτή τη φορά ωστόσο κάποιος άλλος από τους συντελεστές της πολυσυζητημένης αυτής ταινίας έρχεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η ενδυματολόγος του φιλμ, το οποίο είναι τοποθετημένο στο περιβάλλον του αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, η Stacey Battat, σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το μεγάλο στοίχημα του να ζωντανεύεις την συγκεκριμένη εποχή στυλιστικά και ενδυματολογικά και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια είναι η τάση της μόδας από εκείνη την περίοδο που θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και στις μέρες μας.

Εννοείται ότι εν μέσου της συνολικότερης φρενίτιδας γύρω από την ταινία, οι συμβουλές της έγιναν viral σε χρόνο μηδέν και αυτή τη στιγμή ο πλανήτης διαβάζει ότι «Τα ψηλοί γιακάδες στα πουκάμισα και της λινές μπλούζες, αλλά και τα βολάν είναι απόλυτη τάση για το καλοκαίρι του 2017 και τα βλέπουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την ατμοσφαιρική ταινία εποχής. Είναι ένα trend που προσδίδει class και μυστήριο σε όποια γυναίκα το υιοθετήσει. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και το βρίσκω απίστευτα φρέσκο και σημερινό».

Παρακάτω πάρε μία γεύση από τις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις των ηθοποιών του "Βeguiled".

 

 

 

TAGS