Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που οραματίστηκε, εμπνεύστηκε και παρουσιάζει η Plus More 360° για την τεσσαρακοστή επέτειο του οίκου Atelier Loukia, συμπεριλαμβάνεται και η ομαδική φωτογραφική έκθεση “Omnium by Apivita”.

Οι δημιουργίες Atelier Loukia, αναδυόμενες από έναν κόσμο μυστικιστικό, άχρονο, όπου αφετηρία και έναυσμα είναι πάντα η τέχνη, γίνονται τώρα το αντικείμενο μιας άλλης, άμεσα συνδεδεμένης με το ένδυμα μορφή τέχνης: αυτή της φωτογραφίας.

Οι σημαντικότεροι Έλληνες φωτογράφοι μόδας, παλαιότεροι αλλά και της νέας γενιάς, καλούνται να εικονογραφήσουν σε ένα έργο τους, ο καθένας με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, το πνεύμα του οίκου.

Η έκθεση “Omnium by Apivita”, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του παλιού “Ιανού” στο κέντρο της Αθήνας.

Τα έσοδα από την πώληση των φωτογραφικών έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης «Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ανθρωπιστική βοήθεια σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου» στο πλαίσιο του προγράμματος Act4Greece, μία καινοτόμο πρωτοβουλία για την προώθηση της κοινωνικής και αναπτυξιακής τραπεζικής.

Συμμετέχοντες φωτογράφοι με αλφαβητική σειρά:
Νίκος Βαρδακαστάνης, Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Έφη Γούση, Πάνος Δάβιος, Μάρα Δεσύπρη, Γιώργος Καπλανίδης, Calliope, Βασίλης Καρύδης, Stratis Kas, Γιώργος Κατσανάκης, Chris Kontos, Θανάσης Κρίκης, Βαγγέλης Κύρης, Γιώργος Μαλεκάκης, Filep Motwary, Νικόλ Μπαρτζώκα, Γιάννης Μπουρνιάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Σκοπελίτης, Ιωάννα Τζετζούμη, Κατερίνα Τσατσάνη, Χάρης Φαρσαράκης, Ιωάννα Χατζηανδρέου.

Διάρκεια: 1-10 Νοεμβρίου 2016
Διεύθυνση: Σταδίου 46 & Αρσάκη, Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 12.00-20.00

TAGS