Η αγαπημένη σε όλους Sarah Harris, η editor της Βρετανικής Vogue, αυτή η φοβερή γυναίκα, με το μοναδικό στυλ και τα μακριά, γκρίζα μαλλιά, πάντα εμπνέει. Ό,τι και να φορέσει καταφέρνει και δημιουργεί τάση, χωρίς να ακολουθεί (σχεδόν ποτέ) τα τρεντ της σεζόν. Ξέρει πώς θα ντύσει την εικόνα της με σύγχρονο τρόπο, αλλά ποτέ με υπερβολικό και κυρίως, ποτέ έξω από το στυλ που ίδια έχει επιλέξει για τον εαυτό της. 

Δείτε εδώ τη Sarah Harris ντυμένη με φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti 

Πρόσφατα η Sarah εμφανίστηκε με το βινύλ παντελόνι, που αγαπάει η μόδα τα τελευταία (πολλά) χρόνια, μόνο που το φόρεσε με έναν ιδιαίτερα στιλάτο τρόπο -τόσο που θέλουμε να το υιοθετήσουμε ευθύς αμέσως. Το συνδύασε με ένα μπεζ πουκάμισο, το οποίο άφησε χαλαρά να πέφτει μισό μέσα από το παντελόνι και μισό έξω και μαύρα πέδιλα με λουριά, ενώ στο χέρι δεν κράτησε καμία τσάντα, μόνο το κινητό της -η τσάντα είναι γεροντικό αξεσουάρ όπως είχε δηλώσει ο Άγγλος σχεδιαστής, Γκάρεθ Πιου.  

Μια εικόνα πολύ σημερινή και πολύ μοντέρνα. Το βινύλ παντελόνι εννοείται ότι φοριέται πάντα, άλλωστε είναι σχεδόν κλασικό, αλλά πρέπει να προσαρμόσουμε το στάιλινγκ σε πιο 2020 συνδυασμούς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε ένα βίντεο με 10 διαφορετικά ντυσίματα βασιμένα σε βινύλ παντελόνι -παρακολουθήστε το μετά το 3ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS